Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizowanie Vista

osa2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam codziennie jak włączam komputer to przed napisem Zapraszamy! pisze mi "aktualizowanie systemu (coś tam,coś tam) 1/3 0%."

No i tak do 3/3 100%, Ale na koniec pisze że nie udało się zaktualizować trwa wycofywanie zmian czy coś takiego.

przy włączaniu kompa trwa ten proces z 10 min. i komputer się włącza, około 10:30-11:00 komputer sam się wyłącza i aktualizuje się z godzinę i przy wyłączaniu komputera aktualizuje się z 30 min. Nie wytrzymam tego dłużej i najgorsze jest jak sam się wyłącza bo robię coś na kompie i tu nagle myk i godzina mimowolnego odpoczynku. Da się jakoś wyłączyć to aktualizowanie lub usunąć ten problem który przeszkadza tej aktualizacji???

Opublikowano

Normalnie klikasz 2 razy, wybierasz windows update i klikasz Dalej...

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Jak niby? klikam w ten plik i mi wyskakuje czy otworzyć za pomocą jakiegoś programu na komputerze i wybrać z listy albo wyszukać w sieci i nie da się znaleźć w wybieraniu z listy windows update a w sieci nic nie znajduje. Próbowałem też przeciągnąć na windows update ten plik ale nie daje nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...