Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy mogę to zglosić

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka wczoraj miałem bitwe w której miałem 9 fragów zbiłem ponad 90% innemu ht i specjalnie lekki czołg wjechał mi pod tor lotu pocisku i oczywiście padł na strzała... Mówił że mnie zgłosi że bana dostane itp ale mi to wisiało bo wyraźnie było widać czyja wina. Mogłem go wtedy zgłosić za to że mi centralnie pod czołg przeciwnika podjechać abym miał -1 fraga? To nie pierwsza taka sytuacja że lt podjeżdża żebym miał -1 fraga. Przez niego przegraliśmy z resztą bitwe bo potem ten z ok 10% zabił mnie :/

Czy mogłem zgłosić jeśli tak to co.

Opublikowano

ale co wybrać w zgłoszeniu? Potem jak mi pod lufe podjechał mówił all report... (mój nick)

Jeszcze miałem nieraz takiego idiote że strzelam z arty klikam na czołg przeciwnika T że go atakuje to jakieś nieogarnięte dziecko podjeżdża i pocisk trafia w niego :/

Opublikowano

Nie masz po co zgłaszać, bo orangutany z supportu jeszcze wlepią Ci bana za TK, chociaż tym zajmuje się ponoć dobrze działający, automatyczny system.

Opublikowano

a jeszcze 1 pytanie nie raz jade sobie HT i rozpedzony np t-50 wjeżdża we mnie 2 razy i pada :/ Czy oni są bezkarni? bo ja przecie potem place :/

Opublikowano

ja tez tak miałem nie raz ale na to nic nie poradzisz a płacic tak i tak bedziesz na niego bo mu wziołes hp no nie z twojej winy ale jednak zabrałes. Z tego co wiem to WG.Net ma własny automatyczny program na takich noobów gdzies o tym czytałem karani sa napewno ale w jaki sposób to nie mam pojecia :)

znalazłem

Doświadczyłem obrażeń drużynowych/team killu, co powinienem zrobić?

Automatyczny System Śledzenia Obrażeń Drużynowych
Do gry zostały wprowadzone są dwa systemy, które indentyfikują obrażenia drużynowe:

System
na poziomie Rankingu Globalnego, który śledzi wszystkie przypadki
obrażeń drużynowych zadanych przez konto na przestrzeni czasu oraz
system Rankingu Lokalnego, który identyfikuje obrażenia w poszczególnej
bitwie.

W związku z tym, nie ma potrzeby zgłaszania przypadków obrażeń drużynowych, jak równeż
takiezgłoszenia nie są rozpatrywane. Na wszystkie tego typu zgłoszenia
przesłane do Działu Wsparcia będzie wysyłana odpowiedź informująca o
działaniu systemu i odsyłająca do tego artykułu.

Więcej szczegółowych informacji na temat działania automatycznego systemu można znaleźć w tym

To jest ukryta treść, proszę
oraz na
To jest ukryta treść, proszę
.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...