Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Algoria.pl [Dedyk]

Sensual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem, że serw będzie lepszy lecz trzba wydawać kase na IS żeby coś osiągnąć

Licznik nie jest pokręcony widać to na spotach

Powodzenia

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Algoria mial byc serwerem medium/easy a jak dla mnie jest to serwer podchodzący pod hard.

Metiny w red lesie respia sie 1h.Nawet w nocy nie moglem zadnego znalezc.

Mooby w atlantydzie sa za bardzo "podrasowane" przy full abs i strachu na p dostaje od nich po 1k.

Exp jak na 200lvl jest zbyt slaby.Od 90 zaczyna sie hardkor.Bez 2xpd nie ma co wchodzic do groty.

Co do licznika nie jest zawyzony.Gra bardzo duzo osob.

Srij9JT.png

Opublikowano

Powodzenia

Co do jednego się zgadzam..sam myślałem,że będzie dużo lepszy, lecz wbiłem 70lvl i co powiedzieć...

pełno dzieci...czyta się tylko "won , morda, zamknij ryj" ..etc...kozaczenie przez kabel..ale to nie wina serwera:).

Z prezentacji serwer przyciąga tak pół na pół można powiedzieć... lecz w środku to już to nie to samo. Bardzo tutaj harda... ani metka,ani normalnie expić...siedzieć i łowić ryby...no kurwicy się można przy łowieniu nabawić..nie doś,że będziesz łowił pół godziny małże to jeszcze 20x spali ...:).

Coś brakuje w tym serwerze,ale życzę powodzenia - "szukamy dalej" .

Opublikowano

Algoria mial byc serwerem medium/easy a jak dla mnie jest to serwer podchodzący pod hard.

Metiny w red lesie respia sie 1h.Nawet w nocy nie moglem zadnego znalezc.

Mooby w atlantydzie sa za bardzo "podrasowane" przy full abs i strachu na p dostaje od nich po 1k.

Exp jak na 200lvl jest zbyt slaby.Od 90 zaczyna sie hardkor.Bez 2xpd nie ma co wchodzic do groty.

Co do licznika nie jest zawyzony.Gra bardzo duzo osob.

Od 90 zaczyna się "hardkor" ale jak wbijesz 110 na nowej mapce leci bardzo przyjemnie :)

Moby w grocie są podkręcone ale za to dają więcej expa.

Resp metków w lesie zwiekszyliśmy w nocy o 1/4.

To, że nie ma spotów to już nie wina typu serwera tylko tego ile osób gra.

Ale dzięki za opinie, serwer na bieżąco będzie poprawiany. :)

Opublikowano

Fajny serwer i gra bardzo duzo ludzi :)

Poprawcie resp metinów / gra sie troche za ciezko jak na serwer medium/easy bardziej podchodzi pod harda

Opublikowano

haha server jest śmieszny postawili go i nawet nie chciał im sie zrobić lepszej prezki hahaha kpina + nie ma nawet p anty expa server jest nie dopracowany biolog pali 5 razy 1 raz przyjmie drop przedmiotów do biolo masakra wszystko jed do kupienia nie da sie praktycznie na nimczym zarobić z metków śmieci server denny i bez na dziejny

Opublikowano

Serwer zajebisty ,exp przyjemny , jedynie co to wprowadizc p . anty expa i jest git :) Polecam fajny exp duzo osób przyjemnie sie gra:P

sygna1.png

Opublikowano

Zwykły serwer nie różniący się niczym specjalnym od wszystkich serwerów jakie teraz wychodzą. No może jedyną rzeczą jaką mogą was zaskoczyć to to, że ktoś znowu wyrwie passy PedałoGrzywkoYamiego aka 40 kg wagi w rurkach i na serwie znowu będzie parę tyś pereł i trut.

Ja nie polecam, flaki z olejem.

@AW - smok jest silniejszy od ripera ? :)

io7e.jpg

Opublikowano

Od 90 zaczyna się "hardkor" ale jak wbijesz 110 na nowej mapce leci bardzo przyjemnie :)

Moby w grocie są podkręcone ale za to dają więcej expa.

Resp metków w lesie zwiekszyliśmy w nocy o 1/4.

To, że nie ma spotów to już nie wina typu serwera tylko tego ile osób gra.

Ale dzięki za opinie, serwer na bieżąco będzie poprawiany. :)

Czy tak duzo expa daja,nie powiedzialbym ;P

Resp metkow jest nadal bardzo fatalny.Skoro w nocy nie mozna bylo znalezc metina jestem ciekaw jak sprawa wyglada w dzien.A jak juz cos znajdziesz wylatuja same smieci.

O spotach nic nie pisalem tylko o metinach ;>

Wlasnie to mi sie nie podoba.Zmiany robi sie przed startem serwera a nie w "trakcie".

Co do samego serwera nie czuc tego klimatu,co byl na balantii.Czegos tutaj brakuje.

Nie mowie,ze algoria jest slabym serwerem,lecz z dniem dzisiejszym skonczylem tutaj gre .

Calej reszcie zycze powodzenia w rozwijaniu waszych postaci.

Srij9JT.png

Opublikowano

Zwykły serwer nie różniący się niczym specjalnym od wszystkich serwerów jakie teraz wychodzą. No może jedyną rzeczą jaką mogą was zaskoczyć to to, że ktoś znowu wyrwie passy PedałoGrzywkoYamiego aka 40 kg wagi w rurkach i na serwie znowu będzie parę tyś pereł i trut.

Ile razy mam powtarzać, że to Bambos dał Zielakowi te itemy? -.-

BTW: Nie noszę rurek.

Czy tak duzo expa daja,nie powiedzialbym ;P

Resp metkow jest nadal bardzo fatalny.Skoro w nocy nie mozna bylo znalezc metina jestem ciekaw jak sprawa wyglada w dzien.A jak juz cos znajdziesz wylatuja same smieci.

O spotach nic nie pisalem tylko o metinach ;>

Wlasnie to mi sie nie podoba.Zmiany robi sie przed startem serwera a nie w "trakcie".

Co do samego serwera nie czuc tego klimatu,co byl na balantii.Czegos tutaj brakuje.

Nie mowie,ze algoria jest slabym serwerem,lecz z dniem dzisiejszym skonczylem tutaj gre .

Calej reszcie zycze powodzenia w rozwijaniu waszych postaci.

Serwer musi rozwijać się także po starcie, dlatego wprowadzamy zmiany od społeczności. Ale dzięki i miło nam, że pograłeś trochę i oceniłeś a nie jak inni oceniają po wbiciu 15 levela :).

Opublikowano

Tak go wszyscy kur*a oceniacie a go nawet nie znacie ... po chu* takie posty?

Skoro piszesz, że on jest taki to Ty pewnie jesteś jego przeciwieństwem czyli:

-Gruby

-Łysy

-W dresach (bo w inne spodnie nie wejdziesz)

Tak się nauczyliście każdego oceniać ... przynajmniej nie bał się pokazać w necie natomiast większość osób które tak wyzywają opisują się kur*a boi pokazać bo wyglądają jak ...... aż nie chce mi się wyrażać

ps. wypierdala* na swoje astium gdzie będzie grało 600 osób i kto więcej zajebie w is'a ten jest lepszy

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Serwer polecam !
Jeden duży minus serwer'a to ten że bojowego i stalke baaardzo ciężko zdobyć jak i wydropić. Z mobów nie leci, a z metinów ... Od wczoraj do dziś spotkałem tylko jednego xDD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Logowanie off czy co? Jaki drop z metków 85/90 ? Duża szansa na stalki i bojowe?

Większa szansa na bronie niż na stalki :)

Ale jak troszkę pochodzisz to i dropniesz.

Opublikowano

Ciekawie zapowiadający się serwer, przynajmniej po prezentacji, ale nie mogę pobrać klienta, strona nie chce mi się załadować, ktoś wie jaka może być tego przyczyna?

Chętnie bym zagrał, ale w tej chwili nie mam możliwości pobrania klienta.

Opublikowano

Polecam na serwie gra 1300+ osób. Stalki może słabo dropią ale jak wbijesz 80 lvl to z lodowej wiedzmy dropniesz :)

Opublikowano

-Gruby

-Łysy

Tak się nauczyliście każdego oceniać ... przynajmniej nie bał się pokazać w necie natomiast większość osób które tak wyzywają opisują się kur*a boi pokazać bo wyglądają jak ...... aż nie chce mi się wyrażać

ps. wypierdala* na swoje astium gdzie będzie grało 600 osób i kto więcej zajebie w is'a ten jest lepszy

No to serwer w sam raz dla Ciebie i kata, tak się ostatnio obłowiliście że już nie musicie w metina grać, to od 1 smsa nie zbiedniejecie. Astium za trudne dla fearless bo ma być wh zablokowane czy coś tam :)

btw

Powodzenia

Tutaj is nie przeszkadza?

@topic

Jak dla mnie za mało informacji w prezentacji, żeby zagrać musiałbym system ulepszeń zobaczyć.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

-Gruby

-Łysy

Gruby nie jestem, łysy też nie, lubię dresy bawełniane.

Mavex, z tego co pamiętam cisnąłeś typowi w temacie triadora jak to on nie wygląda, a sam się nie pokazałeś :P Śmierdzisz hipokryzją :D

A teraz sio chłopaczku, bo wszędzie gdzie się pojawisz najpierw bronisz adminów, czasem nawet tyłek liżesz, a potem tylko płaczesz jacy to ludzie źli są dla biednego mavexika :D

PaPa

P.S - jak dał bambos te itemy zielakowi skoro sami przyznaliście, że wbili ci na konto o.O No chyba, że Bambos ci wtedy jakoś wbił na konto, ale to ju druga wersja by była :/

A co do astiuma - sam nie wiem czy tam będę grał, ale cenię ich serwery i tylko dlatego mam ich sygnę :P IS-a wcale nie mają przesadzone, z czasem nie będą kupować zmian itp. w is tak jak na R...:P Bojowców nawet nie ma :< itp. itd. WH zablokowane, bugów brak dlatego pewnie tak oceniasz, bo ani nie pocheatujesz, nie pobugujesz, ani żaden GM ci ripów nie zzrzuci ? :P Hihi, zabawny z cb chłopiec bez życia (tak, wiem ile spędzasz/łeś czasu przed kompem) :D

@AW - jaki jest % szans na drop zębów orka ?

io7e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...