Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zalogowaniem się YatQa

Moriaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj pobrałem program YatQa nw czy port ma być 10011 czy ten który mam podany w hostungu. Nastepna sprawa generuje sam pasy do ServerQwerty Login i gdy je daje nie mogę się wogóle zalogować na serwer . Przez putty tak samo głownie chodzi mi o nadanie dwóch rang Admin Serwer Qwery mi i drugiemu H@ ale niestety nie daje rady sam . Jeżeli będzie trzeba zrobie jakieś ssy a tym czasem może ktoś zaradzi cos .

EDIT:

gdy wpisuję ostanią komendy przez putty wyskakuje mi błąd

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

pisze ze nie masz uprawnien, bo na wygenerowanych pasach nic nie zrobisz, nie mozesz sobie nadac query... query mozna dac przez pasy serveradmin i haslo te ktore jest przy instalacji elo

kocham se juliette, bo se moge, i se bede kochac, heshehsheshesheshehs

Opublikowano

Masz serwer w hostingu, oni nie dają Ci praw Query, musiałbyś sam postawić serwer na jakimś vpsie lub dedyku.

Opublikowano

Robiłem reinstal ts3 nic nie pomogło żadnych pasów nie otrzymałem :) tylko klucz do Server Admina :)

Opublikowano

Nadaj Querego przez Teamspeaka .

Wejdz : --- > Serwer Query --- > i hasło serwer admina zmieniasz na to które masz przy cliencie TeamSpeaka ( Key do serwer admina _ nad tym masz passsy do serwer admina )

Jak wejdziesz w Query edytujesz linijke : Login serwer admin na hasło które masz do serwer admina klikasz pierwsza ikonke z lewej od góry i masz :>

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

po wejściu w Tools mam Server Qwery Login i się wyświetla tylko taka ramka do generowania haseł nie mam czegoś takiego jak napisałeś :) Muszę dodać Admin Serwer Qwery przez putty albo Yatqa :)

Opublikowano

Jak już napisałem. To jest HOSTING - oni nigdy nie dają passów do Querego bo mógłbyś zmieniać ilość slotów na inną niż wykupiona. Nie będziesz miał Querego i koniec. Nie wysilaj się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...