Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Diamondmt2 se pong

PanGlod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc slyszalem ze latwo mozna zeobic se pong na wh jak to dokladnie dzial?

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Dzieki a tu jeszcze pytanko czy dam rade na 140lvlu bez potowania?

@edit

To moja pierwsza proba na se pong poniewaz mialem dluga przerwe od gry na diamond

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

@edit

To moja pierwsza proba na se pong poniewaz mialem dluga przerwe od gry na diamond

Wpkiem 132lvl z buffem full inty spokojnie robię Se-Pong, oczywiście na wh. Cała wieża jest łatwa, a Kosiarza to tylko otruć i trutka zrobi wszystko.

Oczywiście musisz mieć full na sp i średnie 40+ (ja mam 50sr i 10 sp w tasiorze)

1367591241-U459639.png

Opublikowano

@edit

To zależy jakie masz EQ, bony.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@edit

wystarczy full sepong, kryt duże sr w tasaku i człowieku masakra. jeszcze hełm obowiązkowo na trucie i do kosiarza lecisz sp w 6 min na wh.

bonów szczególnie wybitnych nie potrzeba mieć

Opublikowano

odwalisz się na strzały, sp, trucie w hełmie, weźmiesz buffa to i bodziakiem na spokojnie zrobisz bez padania. tasaczek, eq z łez nawet i pizgasz.

co do WH'a polecam właśnie od G00D'a ;d

Opublikowano

Zrób eq na se pong tasaka jakiegos dobrego z sr 40 + se pong + eq na strzały itp + sciagni od G00D wh ma dobre w 100% działaja :D i zarobisz ze hej ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...