Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]BUG :P

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki tutaj bug? Ja widzę tylko bandę ludzi bijącą zapieczętowanego boss'a. Wystarczy wejść w dzień na główny "ch" i co kilka minut ktoś to wypuszcza...

Opublikowano

@Endziu

@GrAvItY1

nie o to chodzi kij z bigosem paczaj jeżeli się dokładnie ktoś przyjrzy
to może zobaczyć pewnego nooba z forum i nie chodzi tu o mnie xde sorka

tu może to zobaczysz chociaż już nie byłem na górze ;p

To jest ukryta treść, proszę
Opublikowano

Mały bug ja na SP6 Zwiadowcy potrafie na każdej mapie buga znaleźć , do supportu wysłałem bo na glacy ktoś tym może mieć darmowy teleport :D.

Później może założe temat i wrzuce screeny.

a ten bug już wcześniej chyba znany był jest kilka w NV.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Spodziewajcie się bana :) którzy tam wleźli, ponieważ za wykorzystywanie bugów, błędów grze jest ban.

Grafise nie spodziewałem się że jesteś na tym forum.Jak można pisać ''xde''.

Ps. SirDark :)

Opublikowano

Spodziewajcie się bana :) którzy tam wleźli, ponieważ za wykorzystywanie bugów, błędów grze jest ban.

Grafise nie spodziewałem się że jesteś na tym forum.Jak można pisać ''xde''.

Ps. SirDark :)

No ale jakoś ludzie za bugi z potami nie dostali bana :0 To jest raczej bug dla zabawy a nie że wejdą tam i odrazu całe NT wszystkie globale pójdą w p!@#^ zastanów się... Ja 1 raz tam byłem gdy był GM i się smiał i pytał jak tam wszedłem.

Opublikowano

@kaspian234

siema sirnub ;p też nw działem że jesteś na forum tak wgl za to nie ma bana wczoraj było może tam z 20+ osoób puszczaliśmy bigosy itp i nic ;/ jak masz mi tu spamić to lepiej nic nie pisz :)

Opublikowano

@Caprio12

czemu xD ja muszę zawsze jakiś nubków spotykać z gry na forum ;p (żart)

nie no spoko ludzie nie którzy tak wgl

@oskarr131

to nw z 3 dni temu ktoś to zrobił było tam 2 graczy dali mi pkt i potem śmialiśmy się z all podbiegło całe nosville i dajcie pkt sprzedawaliśmy je dla jaj za 20k jakiś bartek dostał tego pkt bo reszta od niego dostała nw kto to ale niby admin mu dał hhhhh

Opublikowano

@kaspian234

siema sirnub ;p też nw działem że jesteś na forum tak wgl za to nie ma bana wczoraj było może tam z 20+ osoób puszczaliśmy bigosy itp i nic ;/ jak masz mi tu spamić to lepiej nic nie pisz :)

Hmm.. jakbyś nie wiedział, na forum już są skargi. Żaden spam, wykorzystujecie bugi jeszcze kase bierzecie ? Na forum nostale jest link do tego tematu, więc grafise uważaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...