Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop y580 rysy,ramka

rafalxx76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem laptopa y580 trochę się zakurzył więc wytarłem specjalną szmatką do monitora ramkę czarną błyszczącą jakby z szkła naprawde delikatnie wycierałem !! i cały jest zrysany da się do usunąc kupic nową ramke na monitor czy co???

Opublikowano

Jedyna opcja wymienic matryce, ale raczej nie mozliwe zeby cos takiego sie stalo .

bo nie matryca sie porysowala tylko ramka chujowo to wyglada nowy lapop da sie to jakos usunac ?? dokupic cos czy co

Opublikowano

kupić samą ramkę jak jest na allegro, głownie jest w komplecie z pokrywą. masz czas to sobie poszukaj do swojego modelu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Coś ty watą szklaną go "polerował" ? :D Niestety musisz kupić nową ramkę, albo wsadź ramkę do piekarnika to zamiast rys będziesz miał ładnie wyprofilowane (Mam nadzieję że wiesz że to żart. Piekarnika hahaha)

Błyszcząca ramka jakby z szkła dotknąłem palcem i zostało odbicie wziąłem SPECJALNĄ SZMATKĘ naprawde delikatnie woglule nie przyciskając wytarłem od razu całego(ramke) potem patrze pod światło i takie rysy.... Dla mnie ta ramka jest jakby zapomnieli jakiejś warstwy nałożyć na nią chociaż brat też ma monitor LG i ten sam chujowy plastik na ramce i też rysy ..... Co to kurwa jest .....

Opublikowano

Jak widzisz w niej odbicie światła to rysy układają się w takie jakby kółko?

nie rysy są w tą stronę jaką przecierałem matryce

Opublikowano

taki plastik niestety , najlepiej to pasta polerska i całą zmatowić, wcześniej oczywiście rozmontować

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Masz na niego gwarancję? Ta szmatka to z jakiego innego urządzenia, domowa, czy z zestawu z lapkiem?

Probowalem Microfibra, do monitora, plynami , nawet z zestawu z asusa szmatka ... wszystko powoduje rysy

Opublikowano

taki plastik niestety , najlepiej to pasta polerska i całą zmatowić, wcześniej oczywiście rozmontować

A jaka paste polecasz i czy juz ktos tak robil???

Opublikowano

A jaka paste polecasz i czy juz ktos tak robil???

To nie do Cb, tylko do tego co dał Ci ostrzeżenie.

Za co mu dałeś ostrzeżenie? Za to, ze się grzecznie zapytał jaką pastę najlepiej użyć, oraz czy to jest bezpieczne, i nie będzie czasem jeszcze gorzej niż jest teraz? Ktoś tu chce chyba zaszpanować tatusiowi adminowi.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

To nie do Cb, tylko do tego co dał Ci ostrzeżenie.

Za co mu dałeś ostrzeżenie? Za to, ze się grzecznie zapytał jaką pastę najlepiej użyć, oraz czy to jest bezpieczne, i nie będzie czasem jeszcze gorzej niż jest teraz? Ktoś tu chce chyba zaszpanować tatusiowi adminowi.

Double post.. Patrz uważnie

@down Wyobraź sobie, że ja nie moge dawać warnów. Jestem tylko kidem ..

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Double post.. Patrz uważnie

Na przyszłość dodawaj pod postem adnotację za co w kolorze czerwonym rozpoczynając od "/"

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...