Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzwięk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam problem polega na tym np słucham muzyki na słuchawkach na youtube i nagle wyłacza sie mi dzwięk i po chwili znów jest dzwięk sterowniki realetek Hd Audio 2and gdy patrzę na ikonkę w prawym rogu co jest narysowane regulator głośnosci jest narysowane X nie wiem o co chodzi czemu tak się robi proszę o pomoc

Opublikowano

Wejdz w menedżer urządzeń oraz sprawdź czy w opcjach nie masz zaznaczone cos o oszczędności energii. Ale wpierw stery zaaktualizuj. Kiedy się to pojawiło??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Podaj model karty dźwiękowej i windowsa.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie jak ktoś na skype dzwoni to jest ok nie wycisza

to jest tak słucham muzyki i przerwie potem same dalej gra ale bez dzwięku muszę zatrzymać a potem play i jest dzwięk nie wiem o co chodzi to jest coś co przerwya mi tą muzykę robi się X a potem spowrotem jest ok ale trza zatrzymać i play zeby był głos to nie wina słuchawke a ni głośników bo zmieniałem

Opublikowano

problem polega na tym gdy głośność jest na full nastawione w Speakers czyli w regulacji Głośności gdy jest nastawione na 50% dźwięk nie jest przerywany a gdy jest na 100% dźwięk jest przerywany więc w czym problem ?pomocy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...