Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Team na serwer FB + Survival

TheMikoz513

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich z tej strony Mikoz513 , chciałbym poszukać team na serwer potrzebuję :

- pięciu budowniczych

- dwóch techników

- jeden moderator .

Chcesz być Budowniczym ? Przeczytaj to !!

Z kandydatów wybiorę 5 najlepszych budowniczych zgłaszających , którzy pomogą zrobić mi mapę a z 5 wybiorę 2 którzy będą pomagać przy rozwoju serwera . Kandydowanie : napisz czemu chciałbyś być Budowniczym i wyślij screenshot'a z twoimi fajnymi budowlami aby mi pokazać co umiesz .

Chcesz być technikiem ? Przeczytaj to !!

Z kandydatów wybiorę 2 najlepszych techników , którzy będą mi pomagać z pluginami . Każdy technik musi wysłać e-mail że bierze udział a ja mu napisze jaki plugin ma ogarnąć .

Chcesz być technikiem ? Przeczytaj to !! Z kandydatów wybiorę 1 moderatora który będzie pomagał użytkowniką i nie tylko . Kandydat musi mi napisać na e-mail że bierze udział a ja ustalę z nim datę i godzinę i serwer na którym będziemy mogli porozmawiać na team speak'u .

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> PRZECZYTAJ TO <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Każdy wysyła e-mail z propozycją na : [email protected] .

Wymagania :

- minimum : 13 lat

- program team speak

- program skype

- minecraft ( nie koniecznie premium ).

Dzięki za uwagę liczę na Was .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...