Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Europe4story

Mihal2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Server pvp na początku dostajemy 90 lv

Kowal: 100%

Uszlachetnianie: 100%

Wbijanie bonów do bizu 100%

Serwer w plikach 3.5 bardzo podobny do vendety z tym faktem że nie dostajemy eq tylko musimy sami sobie zrobić,

nie dostajemy nawet golda xD po kilku chwilach dostałem od gracza 100g na drobne wydatki :D

Narazie największą wadą serwera są lagi oraz ponoć "cheaterzy" ale ja do tej pory żadnego nie zauważyłem

Serwer stoi już dwa dni więc może stanie się cud i nie okaże się kolejną porażką...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A można zrobić tak że przez 4story eg wejde na niego a potem spowrotem jak by się znudził na eg? Czy trzeba od nowa pobierać ?

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

potrzebny ci obojetnie jaki client byleby był w wersji 3.5 może być EG, vandeta itp potem tworzysz skrót na pulpicie wpisujesz we właściwościach IP serwera i gotowe

ale jak wpisuje ip to mam blond i pisze mi Określona w polu Obiekt docelowy nazwa "D:/$story/TClient.exe"77225222197" jest nieprawidłowa Upewnij się czy ścieżka i nazwa pliku są poprawne. proszę pomóż

Opublikowano

ale jak wpisuje ip to mam blond i pisze mi Określona w polu Obiekt docelowy nazwa "D:/$story/TClient.exe"77225222197" jest nieprawidłowa Upewnij się czy ścieżka i nazwa pliku są poprawne. proszę pomóż

Znalazłem rozwiązanie : tworzymy skrót od TClient , PPM na nim , potem właściwości , i w elemencie docelowym wklejamy adres IP naszego serva :)

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

nie wiem dlaczego wciaz mam problem...

robie tak jak ty mowisz. pobralem kienta 4story eq, wymapowalem, zrobilem skrot do TClient, potem wlasciwosci, w elemencie docelowym wpisalem is serwera i syskakuje taki blad :

Okreslona w polu Obiekt docelowy jest nieprawidlowa ,,77.225.222.197 4816'' jest nieprawidlowa. upewnij sie czy sciezka i nazwa pliku jest nie prawidlowa.

czy tutaj napewno nic nie trzeba pobierac?

Opublikowano

@Up

Źle wpisujesz musisz wpisać tak: "....\TClient.exe" 77.225.222.197 4816

Ip wpisujesz po " a nie pomiędzy.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

@up przed chwila tak zrobilem i ten sam blad tylko teraz pisze "E:\4story eq\TClient.exe"77.225.222.197 4816 i ten sam blad

no dobra tak i teraz juz nie wyskakuje ten blad, ale przez co mam odpalic gre?

dobra juz ogarnolem dziala dzieki za pomoc

dobra juz ogarnolem dziala dzieki za pomoc

1 pytanie ... zaczynam sam w derion nie ma nikogo. nie wiem gdzie kupic jakies ulepszacze, nie mam kasy na tp, nie mam gdzie wydropic tej kasy, nikt nie chce dac mi nawet 1g, czy kazdy gra na valo?

Aha i teraz jest juz off ;>

Opublikowano

Co do tematu to serwer ma level-bug a Admin to chyba idiota bo właśnie dodał potki za free u sprzedawcy potki 100% które dawno temu specjalnie zostały wycofane z PLa... JA PIERDOLE...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czyli jakiś szit, który postoi tydzień max i to wszystko. Panowie, przerabialiśmy już takie serwery. Myślicie, że ten będzie inny?

Opublikowano

Serwer Ładny.Fajnie jak by został

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

@Up

Źle wpisujesz musisz wpisać tak: "....\TClient.exe" 77.225.222.197 4816

Ip wpisujesz po " a nie pomiędzy.

ale mi dalej nie działa jak już wpisze to żaden blond nie wyskakuje ale jak wlanczam grę to loguje się i nie chce się wlonczyc

Opublikowano

odpal notattnik w pisz

start tclient 77.225.222.197 4816

plik -> zapisz jako -> start.bat

zaznacz typ pliku wszystkie pliki , nie txt i zapisz... Wklej do folderu z gra i odpal.

Juz padl xD? Strona mi nie dziala ;c

Opublikowano

Nie nie padl server .... Rejestracja dziala jak on bedzie na serverze .... Radzilbym troche poczytac i nauczyc sie niemieckiego ... Server dziala jak on jest online ludzie no ... Tomeczko tak samo bedzie mial ...

Opublikowano

Server na razie off. Ale piszą że od 9:00 do 16:00 może tak być.Ma wejść tam patch 3.8 ale niewiem czy teraz czy kiedy indziej.

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

Sluchajcie probowalem i nie moge wbic... Czy moglby ktos wyslac mi gotowy Tclient gdzie nic nie bede musial robic tylko kliknac start i grac?

Opublikowano

Server po prostu off nikt teraz nie wejdzie -.-

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

Nie nie padl server .... Rejestracja dziala jak on bedzie na serverze .... Radzilbym troche poczytac i nauczyc sie niemieckiego ... Server dziala jak on jest online ludzie no ... Tomeczko tak samo bedzie mial ...

Hmm. Umiem niemiecki Wiec wiesz.

KONIEC

~ REBEKKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...