Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie staje na 99%

fuunny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podłączałeś po formacie jakiś pendrive albo dysk zewnętrzny do laptopa?

Tak ale juz sprawdzalem wczesniej jak go nie podlaczalem ;> pozniej go podlaczylem

@Edit:

Ss z satility jutro dam otl bo musze juz konczyc ;c

72114180935402017640.jpg

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

myślałem że będzie gorzej ;f zobaczy się czy w logach jest sality, jeśli nie ma to sprawdź wszystkie urządzenia przenośne czy na nim nie masz sality (pendrive, dysk przenośny itd)

Opublikowano

Up. Nie gadaj mu głupot...tak to jest jak sie nie ma wiedzy, format, format, format....

@Top

DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\WINDOWS\system32\drivers\knenn.sys -- (amsint32)

To cholerstwo znowu się z czegoś wzięło...podłączałeś coś do kompa od czasy skanowania Cure??

Przeskanuj jeszcze raz Cure a potem SalityKiller aż do momętu gdy będzie 0 wykrytych...nic nie podłączaj do kompa...daj logi jak skończysz

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

znów przerwał tryb zarażania. szkoda że fr3sh jest ostatnio mało aktywny to by ci pomógł z tym gównem lepiej niż my. :/ proponuje abyś napisał na jakimś forum komputerowym bo jedyną osobą na forum która potrafiła pisać skrypty jest właśnie fr3sh.

zapomniałem dopisać. jak będziesz pisać temat na innym forum komputerowym daj pierwszy i ostatni log :)

Opublikowano

:OTL
DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\WINDOWS\system32\drivers\knenn.sys -- (amsint32)
:COMMANDS
[emptytemp]
[reboot]

Wykonaj skrypt, to mój pierwszy ale nic sie spieprzyć nie powinno. Jak zrobisz daj logi...

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Nie wiem czy to powinno tak skopiowałem ten skrypt wkleiłem do otl i nacisnelem zeby skrypt zrobic i all znikło z pulpitu i musialem resetowac ;c Jak tak to ma działać to wtedy odrazu dam logi ;)

Opublikowano

komputer sam ci się nie zresetował? a powinien.. dobra, tak jak pisałem, poszukaj forum komputerowego na którym znają się na logach, dasz im pierwszego loga jakiego zrobiłeś i ostatniego (najlepiej zrób nowego)

Opublikowano

ok to zrobie teraz i edytuje tam posta bo dalem tego co wam ostatniego ;3

Opublikowano

Tak, miało się odrazu wyłaczyć i zresetowac koputera. Zrób logi i zapodaj prawdopodobnie już będzie ok.

Opublikowano

Widzę ,że tu się męczycie nad Sality .

Skrypt widzę był robiony ,ale :

[2013-07-27 16:06:21 | 000,000,349 | RHS- | C] () -- C:\autorun.inf
[2013-07-27 16:06:02 | 000,103,140 | ---- | C] () -- C:\jukpn.pif
Zapomnieliście tego cholerstwa dodać do usunięcia przy wejściu na partycję C następuje automatyczne uruchomienie pliku jukpn.pif poprzez plik autorun .
Czekam na aktualny log .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Tylko mario jak uzylem tego skryptu to all znikneło z pulpitu i otl tylko otworzony stał i nic sie nie robiło ... chyba ze mam czekac pare min az sie wylaczy??

Fr3sh Mak3r już robie skan ;) Zaraz wrzuce ;>>>

@@Edit

http://speedy.sh/ETeS9/logi-otl6.rar
prosze ;)

Opublikowano

Uruchom OTL i w Oknie własne Opcje skanowania :

:OTL
DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\WINDOWS\system32\drivers\nhgodn.sys -- (amsint32)

:Files
C:\jukpn.pif
C:\autorun.inf

:Reg
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\AuthorizedApplications\List]

:Commands
[emptytemp]

I klik na wykonaj skrypt i poczekaj aż się system zresetuje .

2 . Pobierz TFC

http://www.geekstogo.com/forum/files/file/187-tfc-temp-file-cleaner-by-oldtimer/

I kliknij w start i komputer się zrestartuje .

3. Pobierz Czystą kopie SalityKiller i zmień na rozszerzenie z .exe na .com

I skanuj ,aż będzie 0 wykrytych i pokazujesz nowy log OTL .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Ja bym to zrobił tak: usunął z pendrive sality ( czy czegoś tam co podłączałeś) i potem sformatował dysk.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

a jeszcze mam pytanie, w 1 poście napisałeś że formatowałeś dysk, podłączałeś coś potem? jakieś dyski przenośne, pendrive? system oryginalny?

Opublikowano

Było tak kuzyn miał do mnie przyjechać wiec sformatowałem lapsa bo byl zasmiecony roznymi rzeczami wiec sfmormatowalem potem chcialem sciagnac jakas przegladarke i ciagle stawalo na 99% potem znowu go sformatowałem i nic to samo a przed tymi formatami all działało jak kiedyś formatowalem all smigalo itd ;c I jak sformatowałem to nie podlaczalem nic do niego jak chcialem cos sciagnac to 99 ;[

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...