Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] krolowie silvera :)

konmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje doświadczenia z silvera?

Strasznie łatwe gry, gracze nie wiedzą co mają robić, wychodze z mida 5;0 na 7lvlu i enemy team już flame na mida że przegrał, a mid na jungle że 0 ganków (mówie tu o ostatnich moich meczach gdy pomagałem kumplowi z wybiciem się z silvera).

Zero podstaw zachowania. Np. ostatnio wszedł enemy nasus na ganka nidalce (grałem annie miałem 0;0;0 6lvl, ładną farmę i doran ringa), oczywiście zszedł na combo a ja po powrocie do bazy z tym fragiem zbudowałem od razu large roda i buty, następnie skończyłem grę ze statami 15;1;14.

Tak więc od razu ci mówię, nie potrafisz grać, a myślisz że zasługujesz na wyższą dywizję.

Moje doświadczenia z silvera?

Strasznie łatwe gry, gracze nie wiedzą co mają robić, wychodze z mida 5;0 na 7lvlu i enemy team już flame na mida że przegrał, a mid na jungle że 0 ganków (mówie tu o ostatnich moich meczach gdy pomagałem kumplowi z wybiciem się z silvera).

Zero podstaw zachowania. Np. ostatnio wszedł enemy nasus na ganka nidalce (grałem annie miałem 0;0;0 6lvl, ładną farmę i doran ringa), oczywiście zszedł na combo a ja po powrocie do bazy z tym fragiem zbudowałem od razu large roda i buty, następnie skończyłem grę ze statami 15;1;14.

Tak więc od razu ci mówię, nie potrafisz grać, a myślisz że zasługujesz na wyższą dywizję.

ja nie narzekam ze ciezko mi wyjsc tylko na graczy ktorzy sa u mnie w teamie owszem ciezko powiedziec ze silver to jakies pro gejmery ale afki i debile mnie irytuja :D

Opublikowano

Przyjmij sobie to tak:

Twój team to 4 nooby i ty, enemy team to 5 noobów (ew. może się trafić smurf który będzie dobrze grał, chociaż wątpię byś często na takich trafiał).

Zakładając że enemy to nooby i grają z tobą, a twój team to także nooby i grają z enemy, to twój team liczy 6 osób, a enemy team tylko 4, tak więc przewaga jest na twoją korzyść.

Oczywiście to tylko założenie i każdy elobooster, smurf je zepsuć, ale to nie jest jednoznaczne z tym że przegrasz grę.

Ostatnio miałem w moim teamie smurfa z platyny westa który twierdził że jest dobry, odstąpiłem mu mida i poszedłem support leesin, zszedł gość z mida fizzem 1;8 grając na silver lux...

Przegrywaliśmy grę tragiczne, ale wystarczyło wyłapywać enemy przez pewien czas i wygraliśmy ledwo grę. Syndrom silverów jest taki, że zbyt poważnie biorą do siebie feed swój lub enemy i strasznie throwują te gry, wykorzystując ten fakt łatwo wygrać przegraną gre, a zarazem trzeba kontrolować nasz team i "zarządzać nim" by nie popełniał takich głupstw jak 1-3v5, farmienie w lategame etc.

League of Legends

Opublikowano

mam tak samo tylko jestem silver 1 i gram z goldami 5 którzy piszą : im mid or troll, i have 0 points and dont flame me or i afk

Opublikowano

Ogólnie to wg. mnie brąz i silver to jest najtrudniejsze wychodzenie , ponieważ nawet jak sam carrujesz to team przeciwny dobrą grą mogą Cię spokojnie zabijać .

Doświadczenia moje to są takie , że jak byłem w brązie 1 i chciałem wejść do silvera V to miałem chyba 5 challangerów , po czym w V silverze nie dało się wyjść ponieważ były same trolle , przegrywając wojenki miałem niskie MMR , więc musiałem męczyć się żeby dojść do S 2 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...