Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] NetherEnd - ustaw portal na konkretna godzinę

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajny plugin, troszkę się bugują mi wiadomości nie wiem czemu, ale ogólnie świetny plugin. ;)

animeeye.png

Opublikowano

Znajdziesz kiedys czas na te wieksze update? :D

a po co mial by ja wykonywac? o.O

Chyba na ten plugin nie znajdę nigdy czasu :D

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Teleportuje go na spawn w świecie world.

hyym, da sie zmienic nazwe swiata? albo z tego co sie orientuje mozna brac swiat po id i id 0 (chyba, jak nie zaskoczy 0 to 1) to swiat glowny.

Ech, chyba tylko ty,MijamO , marszczybrew i Grzegorz umiecie pisac pluginy, tylko czesc z was sie nie stara :D (robicie male pluginy) Ale tu sie nie dziwie, mi tez sie nie chce robic :) robie tylko dla sb takie wieksze. (PS: jeszcze chyba byla 1 osoba, ktora pominelam)

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hyym, da sie zmienic nazwe swiata? albo z tego co sie orientuje mozna brac swiat po id i id 0 (chyba, jak nie zaskoczy 0 to 1) to swiat glowny.

Ech, chyba tylko ty,MijamO , marszczybrew i Grzegorz umiecie pisac pluginy, tylko czesc z was sie nie stara :D (robicie male pluginy) Ale tu sie nie dziwie, mi tez sie nie chce robic :) robie tylko dla sb takie wieksze. (PS: jeszcze chyba byla 1 osoba, ktora pominelam)

Nie, że się nie staram, ale nie mam czasu na robienie większych pluginów dla ludzi. Mam w planach swoje serwery i poświęcam im większość wolnego czasu.

//Refresh

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Nie, że się nie staram, ale nie mam czasu na robienie większych pluginów dla ludzi. Mam w planach swoje serwery i poświęcam im większość wolnego czasu.

//Refresh

No to mialam na mysli :P

Ech ;/ teraz to ja juz nawet na serwer nie mam czasu prawie ;/ Wracac o 16/17 .... horror

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Fajny plugin,to czego szukalem:)) Na pewno przyda sie na moim serwerze;)

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

17:47:25 [sEVERE] org.apache.commons.lang.UnhandledException: Plugin StatsAndAchievements v1.9.2 generated an exception while executing task 68733
at org.bukkit.craftbukkit.v1_6_R2.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:56)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:722)
Caused by: java.util.ConcurrentModificationException
at java.util.HashMap$HashIterator.nextEntry(HashMap.java:894)
at java.util.HashMap$KeyIterator.next(HashMap.java:928)
at de.maniacraft.statsandachievements.Update.insertEntrys(Update.java:94)
at de.maniacraft.statsandachievements.Update.run(Update.java:56)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_6_R2.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:53)
at org.bukkit.craftbukkit.v1_6_R2.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:53)
... 3 more

SkyBlock

s1.game-craft.pl

s2.game-craft.pl

I wiele wiecej!

Opublikowano

17:47:25 [sEVERE] org.apache.commons.lang.UnhandledException: Plugin StatsAndAchievements v1.9.2 generated an exception while executing task 68733

at org.bukkit.craftbukkit.v1_6_R2.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:56)

at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)

at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)

at java.lang.Thread.run(Thread.java:722)

Caused by: java.util.ConcurrentModificationException

at java.util.HashMap$HashIterator.nextEntry(HashMap.java:894)

at java.util.HashMap$KeyIterator.next(HashMap.java:928)

at de.maniacraft.statsandachievements.Update.insertEntrys(Update.java:94)

at de.maniacraft.statsandachievements.Update.run(Update.java:56)

at org.bukkit.craftbukkit.v1_6_R2.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:53)

at org.bukkit.craftbukkit.v1_6_R2.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:53)

... 3 more

Co ma wspólnego mój plugin z Plugin StatsAndAchievements v1.9.2 ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...