Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Straciłem diamenty astralne

GGKhrystal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, że straciłem około 60k diamentów i nie wiem jak do tego doszło. Wchodze rano na kompa i oszlifuje diamenty no i po oszlifowaniu miałem blisko 70k, Poszedłem się kąpać i zostawiłem postać otwartą i jak wróciłem widzę, że wywaliło mi postać. Wchodzę i zaczynam robić questy nie świadom tego, że nie mam diamentów, ale w pewnym czasie kolega zapytał się mnie ile mam diamentów, nacisnąłem ,,I'' i moim oczom ukazało się 8k zamiast 70k. Wie ktoś może co powinienem z tym zrobić ?

Opublikowano

Nikt nie mógł go okraść chyba, że znał jego hasło do e-maila i do gry. (Zabezpieczenie, konto przypisuje się do jednego ip, gdy ktoś loguje się z innego ip, musi odebrać wysłaną na e-mail wiadomość i wprowadzić wpisany w nią kod).

Napisz do supportu aby sprawdzili skąd konto było logowane.

Opublikowano

Właśnie uzyskałeś odpowiedź.

Znasz tego kolegę? (W życiu, nie grze), jeżeli nie to możesz mu serdecznie podziękować.

Też miałem kiedyś "kolegę" jeszcze za czasów metina, ba okazało się, że jest z tego samego miasta co ja. Znałem go lekko ze 2-3 miesiące, podałem mu passy, żeby mi bota ustawił. Pod wieczór wszedłem na konto, a tu suprise... puściutko, całe eq na 54 poziom+7-9, fms, jelonm kozy +9 ...

Jeżeli nie znałeś go z życia, to nie znałeś go wcale.

Opublikowano

Właśnie uzyskałeś odpowiedź.

Znasz tego kolegę? (W życiu, nie grze), jeżeli nie to możesz mu serdecznie podziękować.

Też miałem kiedyś "kolegę" jeszcze za czasów metina, ba okazało się, że jest z tego samego miasta co ja. Znałem go lekko ze 2-3 miesiące, podałem mu passy, żeby mi bota ustawił. Pod wieczór wszedłem na konto, a tu suprise... puściutko, całe eq na 54 poziom+7-9, fms, jelonm kozy +9 ...

Jeżeli nie znałeś go z życia, to nie znałeś go wcale.

Znam go z życia, chodziliśmy razem do podstawówki, potem ja wyjechałem do innego kraju i nadal trzymamy kontakt - znamy się około 10 lat i mojego Emaila na którym założyłem konto nie mógł znać ponieważ nigdy mu go nie pokazywałem.

Opublikowano

To w takim razie pozostaje Ci zgłosić problem do supportu, bo innego sensownego rozwiązania nie widzę.

@

Nigdy takiej sytuacji nie miałem :P

Czyli nie kupować rzeczy na licytacji tylko Kup Teraz ;p

Opublikowano

Ta gra ma bugi a obwinianie innych jest bezsensu. Dlaczego tak mówię? Mojej koleżance z gildii zniknęły AD po licytacji. Zabrało jej AD. - Nie dostała wiadomości z AD a opcja z kradzieżą raczej nie wypali bo AD nie da się transferować między postaciami.

Opublikowano

Ta gra ma bugi a obwinianie innych jest bezsensu. Dlaczego tak mówię? Mojej koleżance z gildii zniknęły AD po licytacji. Zabrało jej AD. - Nie dostała wiadomości z AD a opcja z kradzieżą raczej nie wypali bo AD nie da się transferować między postaciami.

Nom zgodzę się ja również tak miałem , kupiłem 2 przedmioty w ah z tego jeden mi wgl nie przyszedł a ad zabrało ^^

xD 

Opublikowano

Nikt nie mógł go okraść chyba, że znał jego hasło do e-maila i do gry. (Zabezpieczenie, konto przypisuje się do jednego ip, gdy ktoś loguje się z innego ip, musi odebrać wysłaną na e-mail wiadomość i wprowadzić wpisany w nią kod).

Napisz do supportu aby sprawdzili skąd konto było logowane.

nieee tylko. Ja np. sprawdzałem jak robiłem nowe konto to się mnie pytało czy korzystam z prywatnego kompa - zabezpieczenie czy z publicznego np. w kafejce - bez zabezpieczenia.

więc albo ktoś Cię okradł albo bug.

1382793664-U576448.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...