Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z internetem, błąd połączenia, sieć "niezwerifikowana"

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problemy otóz takie:

Podłączam kabel szerokopasmowy i włącza się okienko:

post-873208-0-00683200-1374922469_thumb.png

Za cholerę nie wiem co mam tam wpisać, wpisywałem admin/1234 i nie działało.

A wczoraj gdy chciałem się połączyć przez internet bezprzewodowy to obrazek z liniami :

post-873208-0-30383900-1374922992_thumb.png

Właśnie nie mogę uzyskać takiego efektu końcowego

Bo wyświetla się słoneczko na nim potem się podłączam pod sieć, i pisze sieć niezwerifikowana z obrazkiem ławeczki i pisze że karta sieciowa mi nie działa czy jest tam zepsuta.

Nie wiem jak mam temu zaradzić, wspomnę że teraz pisze własnie z tego komputera gdzię wczoraj internetu nie było (bezprzewodowo i przewodowo), i teraz moje pytanie jak mam się podłączyć kablem do internetu? I jak rozwiązać problem z "niezwerifikowaną" siecią.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Nazwa użytkownika i hasło powinna być podana przy podpisywaniu umowy, a przynajmniej ja tak miałem. A co do tych "kresek" to nie wiem co widzisz tam dziwnego? Normalny status zasiągu sieci Wi-Fi.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Chodzi mi o to że tam pojawia się na tych kreskach zółty trójkącik z wykrzyknikiem w środku.

I to jest moje pytanie jak mam się tego pozbyc? Bo z tym trójkącikiem internet mi nie hasa.

Ref

Opublikowano

Nie wiek kto mi dał tego warna ale naprawdę jesteś ułomem, jak reszta modów.

REF

Opublikowano

Chodzi mi o to że tam pojawia się na tych kreskach zółty trójkącik z wykrzyknikiem w środku.

I to jest moje pytanie jak mam się tego pozbyc? Bo z tym trójkącikiem internet mi nie hasa.

Ref

Żółty trójkącik oznacza ustanowione połączenie, ale brak dostępu do internetu.

W nazwa użytkownika/hasło myślę że trzeba wpisać dane od usługodawcy. Podałeś za mało informacji, nie ma takiego czegoś jak "kabel szerokopasmowy".

Kabel podłączasz do modemu czy routera ? W sensie czy wtyczka rj11 czy rj45 (wygoogluj, 11 jest mniejsza)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...