Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Fulcrum Bot do League of Legends refferal

TeenShey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy musze zainstalować go na tej maszynce czy mogę na swoim windowsie ? bo kompa mam slabego ^^

Ten bot rusza twoją myszką, więc jeśli go włączysz nie będziesz mógł nic robić na kompie, ale bot będzie chodził.

Mimo to spróbuj zainstalować maszynkę i postawić chociaż 1 bota a na swoim windowsie będziesz chodził po przeglądarce etc.

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten bot rusza twoją myszką, więc jeśli go włączysz nie będziesz mógł nic robić na kompie, ale bot będzie chodził.

Mimo to spróbuj zainstalować maszynkę i postawić chociaż 1 bota a na swoim windowsie będziesz chodził po przeglądarce etc.

Nie chce używać mojego komputera wtedy :P

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

A mając komputer o specyfikacji

AMD Athlon II X3 460 Procesor

4,0 GB RAM

NVIDIA GeForce Gt 220 ZOTAC

Ile naraz tego może być załączonego:

a) gdy mnie nie ma przy kompie

b)gdy przeglądam strony internetowe

Aha i daję 1024MB pamięci do tego.

Opublikowano

A mając komputer o specyfikacji

AMD Athlon II X3 460 Procesor

4,0 GB RAM

NVIDIA GeForce Gt 220 ZOTAC

Ile naraz tego może być załączonego:

a) gdy mnie nie ma przy kompie

b)gdy przeglądam strony internetowe

Aha i daję 1024MB pamięci do tego.

2maszynki na raz powinno uciągnąć.

Opublikowano

Mam ten sam problem co kolega, nie klika mi "kontynuuj" po przegranej więc tym samym nie mam sensu go włączać. Proszę o pomoc.

2 problem to ten jak odpalam bota to mam buga z "rads.user.kernel"

Ustawiam bez maszyny wirtualnej ale to chyba nie ma znaczenia

Opublikowano

Bardzo prosze o pomoc. Bot wpisuje mi passy, włącza gre, wybiera chapiona, lecz kiedy jest juz w grze wlg nic sie nie dzieje. - tzn. bot nie rusza postacią i po ok. 3 min gra sie wyłącza i automatycznie startuje cykl- bot odpala gre, loguje sie. Tylko teraz ma problem z wejsciem do gry, gdyz jest przycisk reconnect - ktorego bot nie naciska. Dodam jeszcze ze ustawilem rozdzielczość zarówno na pulpicie jak i w grze na 1024x768. Uruchomiłem bota i lola jako administrator. Mam windowsa 7. Bardzo prosze o pomoc i z góry dziekuje ;)

Opublikowano

Bardzo prosze o pomoc. Bot wpisuje mi passy, włącza gre, wybiera chapiona, lecz kiedy jest juz w grze wlg nic sie nie dzieje. - tzn. bot nie rusza postacią i po ok. 3 min gra sie wyłącza i automatycznie startuje cykl- bot odpala gre, loguje sie. Tylko teraz ma problem z wejsciem do gry, gdyz jest przycisk reconnect - ktorego bot nie naciska. Dodam jeszcze ze ustawilem rozdzielczość zarówno na pulpicie jak i w grze na 1024x768. Uruchomiłem bota i lola jako administrator. Mam windowsa 7. Bardzo prosze o pomoc i z góry dziekuje ;)

Zrestartuj HUD w grze, albo podmien game.cfg z fulcrum folderu

Opublikowano

Czy jest taka możliwość, że gdy ustawie sobie mniejszą rozdzielczość gry i dam w grę w okienku to bot będzie prawidłowo działał? Wiem, że wtedy kompa nie mogę używać, ale to zawsze jakoś przyśpieszy ładowanie gry bądź ładowanie po naciśnięciu kontynuuj.

@majko11

Z tego co wiem nie, możesz sobie tylko wybrać by lvlowało do 5 lub 10lvl.

Opublikowano

Czy jest taka możliwość, że gdy ustawie sobie mniejszą rozdzielczość gry i dam w grę w okienku to bot będzie prawidłowo działał? Wiem, że wtedy kompa nie mogę używać, ale to zawsze jakoś przyśpieszy ładowanie gry bądź ładowanie po naciśnięciu kontynuuj.

Jasne da się tak, tylko bedziesz musial zmienic IMG defeat i continue pod inna rozdzielczosc. Ja ustawilem okienko na 340x320 i chodzi swietnie ;)

Opublikowano

ktoś to porównywał ze strategickiem? lepsze? jakieś znaczące różnice? utrzyma się na 768mb ramu? ttbot miał z tym problem, strategic nie ma zbytnio. ale czasami wywala się skrypt i musze klikać play.

Opublikowano

usuń obecne konto (pewnie inne hasło ma) masz w tym taka opcje... to raz. a dwa zakładaj konta tak żeby miały identyczne hasło, i upewnij się że wpisałeś je w bocie.

Opublikowano

niestety na 3 maszynach z 4 zawiesza się przycisk "continue" po grze i nie da rady nic zrobić, trzeba zrestartować windowsa.? jakieś porady?

Opublikowano

@up

twoj komputer nie daje rady z 4 i dlatego się zawiesza ?

albo sprobuj jeszcze raz sclonowac maszyne i ja zastapic ta ktora dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...