Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Instalacja skina NO-PREMIUM!

TheDevils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Launcher by Zyczu po prostu zmienia lokację pobierania skinów z mojang.com na jego jakąś tam stronkę. To jest prawie to samo co mineshafter, i prawdopodobnie wszystkie inne fake no-premium skiny, ponieważ premium gracze i tak nie będa widzieć waszych pseudo-skinów.

Opublikowano

To nie ma większego zastosowania, nie mam premium = nie mam skina. Pewnie bym kupił ale nie mam konta w banku :)

//Po za tym nie większość nie poleca tego launchera.

Większość nie poleca bo uważają, że ktoś zszarga sobie opinie za konto do mc. Ja ten launcher polecam, ponieważ ma on wgranych kilka mod packów nie tylko czystego minecrafta.

Opublikowano

Tak ale czy zauważyłeś ze np u mnie wybrałem sobie kiedyś wersje 1.5.2 standard mods i potem wygrałem sb atsa i za każdym razem mi usuwalo atsa i wygrywali standard mods a nie było opcji żeby nic nie wygrywalo nawet na własne mody bez żadnego moda to tez lądował atsa albo tylko ja tego nie umiem ustawić albo to nie ma zastosowania przy modpackach

Opublikowano

Ten launcher ma keyoggera. Nie polecam.

@FAQ

Ten tut to to samo co mineshafter... Gracze, którzy nie grają na tym launcherze nie widzą skina. 0/10

Opublikowano

Większość nie poleca bo uważają, że ktoś zszarga sobie opinie za konto do mc. Ja ten launcher polecam, ponieważ ma on wgranych kilka mod packów nie tylko czystego minecrafta.

Mi ten launcher nie pasuje ponieważ sam sobie mogę wgrać mody, a ten launcher WYMUSZA ich instalacje, przez co się długo włącza, jeśli już ktoś nie ma konta premium to wystarczy przerobić oryginalny launcher.
Opublikowano

Mi ten launcher nie pasuje ponieważ sam sobie mogę wgrać mody, a ten launcher WYMUSZA ich instalacje, przez co się długo włącza, jeśli już ktoś nie ma konta premium to wystarczy przerobić oryginalny launcher.

Istnieje możliwość stworzenia własnego modpacka, który będzie czystym MC lub tylko jednym modem, np. mój kuzyn ma optifine.

sygnatura_player1.png

Opublikowano

Z tego co ja wiem to jest keylogger, więc nie nradzę używać minecraft by zyczu.

s25.mineserv.eu:55368

Survival+działki+bn+tdm+ctf+frakcje juz niedlugo

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Według mnie to mojang powinien wszystkie piratki zablokować żeby nie bylo graczy no premium którzy są wkurzający i zyczu nie dziala bo tylko cci co go mają to widzą skiny tych co go mają a premium nie widzi i dobrze bo piratom zachcialo sie skiny mieć mogli kiedyś tam wydać te 20 zł tak jak ja i miec premium a tera to minecraft bd kosztowal okolo 100 zł i no permium all znikna za jakiś czs nie bd zadnych cracków laucherow nic

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...