Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA-MP - Problem z zacinaniem się [Problem]

Fanatyczny *_*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem z GTA SA-MP, gram jakiś czas na jakimś serwerze i po tym jakimś czasie gra zacina się tak, że już nic nie mogę zrobić. Próbowałem wszystkie kombinacje klawiszy żeby wyjść do pulpitu ale dalej widzę ekran gry... Muszę resetować laptopa, ponieważ nie mogę nic już zrobić. Wczoraj miałem już tak 3 razy i 3 razy musiałem resetować. Jest na to jakiś sposób.? Jeśli tak, to napiszcie. Będę wdzięczny.

Opublikowano

Nie na Mruczniku, na serwerze DM : ) Zacinać się zacina, ale czy jest sposób żeby wyjść do pulpitu lub wyłączyć jakoś tą grę? Próbowałem: Alt + Ctrl + Delete , Alt + F4 , Ctrl + Shift + ESC, i nic...

Opublikowano

U nas jedna też tak ma. Widocznie to wina komputera jak sobie z tym radzi. Nic ci nie poradzę na to bo to cziter. Mi wystarcza Ctrl + alt + delete i już mam z głowy. Może masz starocia z jakimś prockiem lub słaby ram, że tego nie wytrzymuje? xD

Opublikowano

No to pozostaje ci dział komputery. Bo ja ci na to nic nie poradzę. Ja wiem, ze to cziter ci crashuje grę. Dalej ci nie pomogę bo to już wychodzi po za moje kompetencje. Moderatorzy z działu Komputer pewnie wiedza :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...