Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja Wind i ster bez napedu

penerurwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jedzie do mnie komputer bez napędu DVD/cd. I mam pytanie, czy mogę za pomocą WinToFlash wgrać na pen drive ''oryginalna kopie'' Windowsa?

I jak mam sterowniki na płytach to jak na starym kompie zrobię obrazy tych płyt i odpalę je na nowym kompie to będzie ''bez lipy''/ będzie wszystko ładnie działać ?

Opublikowano

Zbootuj sobie PenDriva i ustaw w BIOS-ie żeby startował z PenDriva, wtedy instalacja odbędzie się tak jak w przypadku Win z płyty . A jeśli chodzi o stery to jak już zainstalujesz Win to wrzuć je sobie na Pena lub pobierz z neta :)

Opublikowano

a po co, praktycznie każdego windowsa można zainstalować z poziomu windowsa , wystarczy że skopiuje zawartość płyty

@DOWN

obrazu wcale nie musi mieć, wystarczy skopiować tylko zawartość płyty do katalogu i uruchomić setup

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Robisz obraz płytki, odpalasz ją np. w Deamon Tools i mozesz instalować z poziomu Windows. Sterowniki bez problemu pobierzesz z neta o ile wiesz jakie masz podzespoły.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...