Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Odpowiedni Program Do Nagrywania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc zaczne że chciałbym zacząć przygode z nagrywaniem filmów na yt otóż mam problem taki iz np inni polecaja mi frapsa z google bym pobral ale gdy to pobiore program wgl nie nagrywa i nic nie robi kolega spotkal sie z podobnym przypadkiem wgl nie nagrywało mu obrazu z gier nagrywało mu tylko włączonego skype przez którego rozmiawiano. myśle że problem ktwi w pirackim programi czy trzeba go kupic? czy jest jakieś inne rozwiązanie z którym sobie poradze. Myślę że ktoś mi naprawde pomoże i dobrze podejcie do sprawy dlatego pisze na tym froum Dziekuje I licze na pomoc ;). Jeżeli ktoś wie i mi coś poleca wklejac linki itp lajkuje

Opublikowano

Program do nagrywania.

http://www.dobreprogramy.pl/Action,Program,Windows,33680.html
Z góry uprzedzam, że na win XP nie działa.
 Oczywiście ja na xp nie pracuje drogi kolega tylko na win 7 64bit a jezeli chodzi mi o wiadomość np czym gimper nagrywa nie wiem czy znasz ale mnie to ciekawi ponieważ kość ma czysty dzwiek oczywiscie mam mikro za 450zl z filtrem no i czysto mu obraz nagrywa a ja tak chce powiem sprzed mojego kompa jezeli to potrzebne:

System Operacyjny : Windows 7 Home Edition 64bit

Ram Pamieć: 32gb poniewaz mam az 4x 8gb w 4 slotach

karta graficzna: Amd radeon hd 5450

Procesor: Intel Pentium 3,60GhZ

Zasilacz Ocz: 550w

No i to tyle o poim sprzecie

No i Dodam jeszcze czym mam startowac i stopowac nagrywanie?

Dodam Jeszcze Ze Actiona nie chce ten program wgl nie jest do mojego gustu no i gdy pobieram na srodku programu lekko w górze widze Action logo producenta programu, chciałbym wiedzieć czym gimper nagrywa te gry jestesm naprawde bardzo ciekawy poniewaz podoba mi sie dzwiek i obraz kto wie co to za program niech daje linki do download i go opisze bede wdzieczny i stawiam like.

Opublikowano

Nie ma bezpłatnych programów do nagrywania obrazu , jedyny jaki znam to Audacity. Służy on do nagrywania samego dźwięku. Natomiast programy płatne ( i najlepsze ) do nagrywania to :

-Fraps

-Action!

-Bandicam

Btw: Gimperr nagrywa Action'em ! , a dźwięk pewnie z Audacity.

Linków Ci niestety nie mogę podać , bo MPC nie uznaje piractwa :) ..

Opublikowano

Dodam jeszcze ze mam problem z przeslaniem filmu na youtube znaczy przeslac sie przesle ale jest problem ze nie moze skonwertowac film trwa okolo 22minut i jak go wciagnac chce na yt to pisze mi po 500minut co jest grane pomozesz help.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...