Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak wkleic na 5 slot

tiger6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze o dokladny opis jak sie wkleja 5 slot i bronie na niego np m60. dam 5* plis pomozcie!!!

Co wy k**** macie z tymi gwiazdkami. Myślicie że jak macie 5 gwiazdek to tak jakbyście wygrali 6 w totolotka. Niech ja k**** zobaczę jeszcze jakąś sygnaturkę z czymś takim: ,,Daj mi 5 gwizdek plsssss" to od razu ode mnie 1 gwiazdka :D:D Kto tak samo jak ja uważa niech ustawi sobie taki sam podpis.

a tak poza tym to moje gg 10534317

Opublikowano

Kopiujesz 5th slot i wklejasz i już. Lol druga moja wypowiedź tego typu: jeżeli ktoś zna sposób to napisze tutka. Więc nikt specjalnie tobie nie wklei tylko już prędzej warrock private.

Moim zdaniem teraz na forum za takie pytanie powinien być ban na 10 dni.

k2networkiv2.png
Opublikowano

ProKiller a jak wkleic jak ma sie premke i 5 slot?

Hmmm...

Ladowanie sygnaturki zakonczone w 50 %...........Errorrrr.....Sygnaturka sie nie załaduje.....

Sprzedam/Wymienie mojego Vip hacka wiecej na gg 2383934

Wymienie na konto na plemionach lub ogame....

Opublikowano
ProKiller a jak wkleic jak ma sie premke i 5 slot?

Mi się wydaje że to jest podobnie jak byś nie miał premium. Bo w broniach jak się to pierwsze podaje to jest standardowa broń a potem daje się kod na tą którą chcesz mieć broń a tutaj podasz kod na 5th slot a potem nie wiesz co już wpisać.

100 post oblewamy xD ?

k2networkiv2.png
Opublikowano

wlasnie mugl by ktos podac ten poradnik jak wklejic pionty slot ????

A poza tym pała mnie sfędzi, mugł by mnie ktos podrapać ?????

Opublikowano

Wnerwia mnie juz to 3 bezsensowny temat!

Jak ktos bedzie wiedział jak wklejac na 5th slot to napewno napisze tutka więc błagam niespamuj już

A pozatym "penis" na tym forum zajmujemy sie hackami i pomocą a nie dyskusji o twoim interesie więc daruj sobie.

Opublikowano
wlasnie mugl by ktos podac ten poradnik jak wklejic pionty slot ????

A poza tym pała mnie sfędzi, mugł by mnie ktos podrapać ?????

Naucz sie pisać lol.Niech cię stara podrapie!!

NIE DA SIĘ WKLEJAĆ NA PIĄTY SLOT!!!

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

da sie bo moj kumpel wkleil 5 slot ale czy kto moglby dokladnie opisac w punktach jak to sie robi w CE???

bo mam kod 5 slotu mam kod m60 a nei umie mtego zrobic

Co wy k**** macie z tymi gwiazdkami. Myślicie że jak macie 5 gwiazdek to tak jakbyście wygrali 6 w totolotka. Niech ja k**** zobaczę jeszcze jakąś sygnaturkę z czymś takim: ,,Daj mi 5 gwizdek plsssss" to od razu ode mnie 1 gwiazdka :D:D Kto tak samo jak ja uważa niech ustawi sobie taki sam podpis.

Opublikowano
da sie bo moj kumpel wkleil 5 slot ale czy kto moglby dokladnie opisac w punktach jak to sie robi w CE???

bo mam kod 5 slotu mam kod m60 a nei umie mtego zrobic

A grałeś na tym koncie albo ci pokazywał czy tylko mówił ? ja też mogę mówić że sobie dodałem dinarów i powiększyłem lvl ? Uwierzysz

k2networkiv2.png
Opublikowano

jak sie nie da jak sie da xD masz screena wyraznie brak premki 5 slot ;]

to teraz moze ktos dac poradnik jak wkleic 5 slot???

Opublikowano

Ja proponuje wjebać każdemu bana za takie tematy. A oprócz tego jeśli ktoś tylko spjrzy na coś takiego to ostrzeżenie, nie mówie już o czytaniu. Jak chcecie to moge tanio załatwić takie kontrolery na oczy- ale jest z nimi mały problem bo trzeba je aktualizować tzn. Każdy spamerski program musi być wczytany do pamięci wraz ze swoim położeniem a skoro nikt nie może patrzeć na te lamerskie tematy to ja się mogę poświęcić dla dobra ogółu i zostać super moderatorem. Nie chce za to jakiejś wielkiej zapłaty- wystarczą dwa złote ppremiumy do warrocka na tydzień a potem pomyślimy może nie będę zwiększał ceny. Ale to tak jak już mówiłem: pomyślimy. A i jeszcze proponuje zainstalować możliwość pisania postów od 100 postów a skoro nikt nie będzie mógł ich pisać to nikt nie będzie miał tych 100- to taki troche komunizm ale kto się przyczepi? Przecież zasady są. No to trzeba je przestrzegać. A jeśli to nie pomoże i ktoś nabije to 100 postów(Chuck Norris is everywhere) to zawsze można po prostu skasować War Rock'a. Nie mam tu na myśli kasacji z forum ale ogólnie z komputerów wszystkich graczy na świecie dlatego tutaj jest moja kolejna propozycja: Zwracam się w celu zatrudnienia mnie w charakterze wyszukiwacza adresów IP wszystkich ludzi grających w War Rock'a, swojej prośby nie uzasadniam niczym. Za tą pracę też nie będę chciał wielkiej zapłaty- nagroda Nobla powinna wystarczyć, zresztą już wcześniej mówiłem, że pomyślimy. Bo czasu jest dużo, a przynajmniej tak wynika z internetowych ankiet dotyczących użytkowników korzystających z internetu. Coś tam wychodzi, że większość userów to młodzi ludzie, którzy jeszcze nei odróżniają "pro" od "noob" i dziękują za każdy z obydwu napisów( o ile ktoś do nich go napisze). A i na koniec chciałbym poprosić szanownych administratorów, moderetorów i całą resztę tych "spoko" gości aby nie kasowali/modyfikowali mojego posta. Z góry dziękuję.

Opublikowano
Ja proponuje wjebać każdemu bana za takie tematy. A oprócz tego jeśli ktoś tylko spjrzy na coś takiego to ostrzeżenie, nie mówie już o czytaniu. Jak chcecie to moge tanio załatwić takie kontrolery na oczy- ale jest z nimi mały problem bo trzeba je aktualizować tzn. Każdy spamerski program musi być wczytany do pamięci wraz ze swoim położeniem a skoro nikt nie może patrzeć na te lamerskie tematy to ja się mogę poświęcić dla dobra ogółu i zostać super moderatorem. Nie chce za to jakiejś wielkiej zapłaty- wystarczą dwa złote ppremiumy do warrocka na tydzień a potem pomyślimy może nie będę zwiększał ceny. Ale to tak jak już mówiłem: pomyślimy. A i jeszcze proponuje zainstalować możliwość pisania postów od 100 postów a skoro nikt nie będzie mógł ich pisać to nikt nie będzie miał tych 100- to taki troche komunizm ale kto się przyczepi? Przecież zasady są. No to trzeba je przestrzegać. A jeśli to nie pomoże i ktoś nabije to 100 postów(Chuck Norris is everywhere) to zawsze można po prostu skasować War Rock'a. Nie mam tu na myśli kasacji z forum ale ogólnie z komputerów wszystkich graczy na świecie dlatego tutaj jest moja kolejna propozycja: Zwracam się w celu zatrudnienia mnie w charakterze wyszukiwacza adresów IP wszystkich ludzi grających w War Rock'a, swojej prośby nie uzasadniam niczym. Za tą pracę też nie będę chciał wielkiej zapłaty- nagroda Nobla powinna wystarczyć, zresztą już wcześniej mówiłem, że pomyślimy. Bo czasu jest dużo, a przynajmniej tak wynika z internetowych ankiet dotyczących użytkowników korzystających z internetu. Coś tam wychodzi, że większość userów to młodzi ludzie, którzy jeszcze nei odróżniają "pro" od "noob" i dziękują za każdy z obydwu napisów( o ile ktoś do nich go napisze). A i na koniec chciałbym poprosić szanownych administratorów, moderetorów i całą resztę tych "spoko" gości aby nie kasowali/modyfikowali mojego posta. Z góry dziękuję.

ja wale wez sie ogarnij ;/ to jest forum ;/ co juz moze napsizesz ze nic nie wolno pisac na tym forum??? to prosze znajdz post w ktorym jest poradnik jak wkleic 5 slot nie to spadaj nara!

Opublikowano

A jaką masz pewnosć że to niebył hack na 5th slot??

Sam takiego mam i powtarzam jeszcze raz 5TH SLOTA NIEDA SIE WKLEIĆ!

Opublikowano
A jaką masz pewnosć że to niebył hack na 5th slot??

Sam takiego mam i powtarzam jeszcze raz 5TH SLOTA NIEDA SIE WKLEIĆ!

nie wkurzaj mnie xD bo sam znam kolesia co ma tylko cheat engine i jakos zamienia te sloty czy cos ale do cholery niech ktos powie jak??? to nei jest hack ani czit ;] zapewniam bo glupi nie jestem

Opublikowano

Tiger6 przecież Ci kolega pisze, ŻE SIĘ NIE DA WKLEIĆ PIĄTEGO SLOTU. Przeczytaj to i sobie zapamiętaj, żebyś się potem nie pytał: "prosze o dokladny opis jak sie wkleja 5 slot i bronie na niego np m60. dam 5* plis pomozcie!!! "

Opublikowano

jak ktos ma dobrego kompa to moze sprobowac...

wlaczyc hacka na 5 slot

wrzucic jakas bron na 5 slot

odpalic ce i wyszukac bron z 5 slota

zmienic na inna...

EDIT

13 Zarejestrowanych: Brokk, prokiller00, DaWid473, tiger6, Turian, veteran, Onizuka, vipek0, lol2008, ModyLycha, weapons666, W-A-R-R-O-C-K, Subaru

zaraz przyjdzie kaka i temacik zamknie

Opublikowano

A prubowal ktos pomienic 3 th slot na 5??

powtarzam sie bo w jednym temacie to juz pisalem wiec czy ktos tak prubowal zrobic??

edit

sorry nie przeczytalem drugiej strony

Opublikowano
Tiger6 przecież Ci kolega pisze, ŻE SIĘ NIE DA WKLEIĆ PIĄTEGO SLOTU. Przeczytaj to i sobie zapamiętaj, żebyś się potem nie pytał: "prosze o dokladny opis jak sie wkleja 5 slot i bronie na niego np m60. dam 5* plis pomozcie!!! "

jo wez bo sie nie znasz ;p dzis jeszcze umieszcze tu poradnik : WKLEJANIE 5 SLOTA ;]

zebys sie nie zdziwil

Opublikowano
kto sadzi, ze dzis tiger6 DA PORADNIK??

piszcie... zobaczymy czy ktokolwiek ma wiare dla takiego przychlasta... niezly szpan... daj poradnik to bedzieszz mistrz... ja zaraz odpale nowego kompa i tez sprobuje

ok spoko podmien k2 za m60 ;] i ok...to nie 5 slot ale dziala ;] czasem moze wyskoczyc ze bron nie jets na dany slot ale po kilku probach wejdzie i jest m60 na 3 slocie ;] pasi?

Opublikowano
ok spoko podmien k2 za m60 ;] i ok...to nie 5 slot ale dziala ;] czasem moze wyskoczyc ze bron nie jets na dany slot ale po kilku probach wejdzie i jest m60 na 3 slocie ;] pasi?

PORADNIK NA 5SLOT NAABIE A NIE DODANIE BRONI Z 5 na 3... szok ze stresem

Opublikowano
PORADNIK NA 5SLOT NAABIE A NIE DODANIE BRONI Z 5 na 3... szok ze stresem

OMG wy to sie grzejecie xD do nocy jest czas ^^

Opublikowano
tiger6 masz tu link do hacka na 5ty, chyba za nie nie banują ale pewności nie mam, zresztą jakby Cię zbanowali to mała strata(wilekie szczęście). http://www.mediafire.com/?xjmnktxvzs2

P.S. Daj screenshoota- czyli screena(jakbyś nie zaczaił)

ok ty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...