Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop na 75 lvl-u w v2

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio w mojej głowie zrodził sie taki pomysł żeby iśc do v2 na początkowe spoty i spróbować wydropić jakieś butki kolce z 2 k hp, lub inne dobre bony ale mam 75 lvl czy jest sens?? słyszałem,że niektórzy tak zarabiają

Opublikowano

Nie głupi pomysł ale drop na twoim lvl nie będzie już taki obfity.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Pomysł ok tylko idź na szpony, tam też dropi biżuteria (podnoś nawet bez bonów, możesz iść z nią do DT :))

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zawsze cos... Aczkolwiek jest duzo lepszych zarobkow chociazby isc na dt z byle gownem - wieksza szansa na zarobek niz dropniecie takich itemow niestety

Opublikowano

Gdy ja expiłem od 70 do 75 na pełnym spocie szponów,miałem jeszcze rękawicę złodzieja.Podczas expa,zbierałem wszystko,sprawdzając czy nie ma jakiegoś ciekawego bonu.

Jedyna rzecz,którą zostawiłem to Tradycyjny+6 z 20% na orki.

Nie sądzę,aby na początkowych spotach było lepiej,choć czasem może dropnąć Sokół.

Opublikowano

Popróbuj z rękawicą może coś dropnie ale dobry zarobek to to nie jest ze względu na stratę na przepustkę , a ciężko zwróci ci się na 75 ;) Dt, Katakumby .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...