Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarabiac Na Medalach Konnych

terminator15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym wam opisac jak zarabiac na medalach konnych.

Sposób znany większości graczy, jednak wielu myśli, że jest to łatwy sposób na zarobek, a tak nie jest.

Sposób ten wymaga zainwestowania względnie dużej ilości yang(na sprzęt dla naszego herosa). Tworzymy nową postać, wojownika Mental i maxujemy jako pierwszy skill Silne Ciało. Nie jest ważne na jakim levelu wejdzie na poziom Master, w końcu i tak postać ma służyć tylko do zarabiania. Istnieją dwie różne propozycje dotyczące tego sposobu. Pierwsza mówi, że wojownik musi mieć max. 10 lvl-wtedy (ponoć) najlepiej dropią Medale Konne. Jednak wymaga to ogromnych nakładów finansowych, wojownik musi mieć broń, zbroję, hełm oraz tarczę +8/9, inaczej nie ma szans przetrwania(a tym bardziej opłacalności). Koszty stworzenia takiej postaci są duże, ale zwracają się w przeciągu kilku dni, trzeba jednak na początku dużo zainwestować. Druga propozycja mówi o wojowniku 20-25 lvl. W tym przypadku mamy łatwiej, wojownik będzie miał już Silne Ciało na Master, a oprócz tego sprzęt na 20/25 lvl jest dużo mocniejszy niż ten na 10 lvl, dlatego możemy sie wybrać do Lochu Małp już ze sprzętem +5/6/7. Przy tworzeniu takiego wojownika możemy robić misje polowania, po wykonaniu których dostaniemy m.in. Fioletowe Poty, które można dość drogo sprzedać. Jak wiadomo, Medale najlepiej dropią do max poziomu 25/26. Co robić, żeby nasz wojownik nie przekroczył tego pułapu? Wystarczy dojść na chwilkę do jakiejkolwiek gildii i oddać cały exp na gildię.

Sposób ten jest zależny od szczęścia, jednak aby zwiększyć skuteczność można wykupić do konta podwójny drop z Item Shopu.

Budowniczy
Opublikowano

Ja spoko wojem 15 lvl BODY eq +5- +6 brałem 4 grupki małp

Tylko pajęczą mam +9

Jak go na mentala zmieniłem to brałem wszystkie małpy

Tak wgl. lepszy sposób na zarabianie to bicie takim wojem jak podałem metinów bitwy

Tylko że na mh :P prędkość ataku na 3 i włączenie 1hit i gitara

O ile pamiętam to rozwalałem metka bitwy w 1min

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak wiadomo, Medale najlepiej dropią do max poziomu 25/26.

Czy ty wiesz co piszesz? o.O Ja miałem mentala 30 lvl, siedziałem na małpach (łatwy loch) w dodatku na tych najłatwiejszych i medale leciały jak szalone ;) Później zrobiłem noobka (21lvl) i przez 2 tygodnie 1 medal...

Poza tym na 30+ wystarczy eq +4 :D

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Gość KiecolPB
Opublikowano

ctrl+c, ctrl+v ;) hmm gdzieś już to widziałem na 100% ale nie pamiętam gdzie na małpkach fajnie dropia medale na 18lvl bierzcie sobie bodego szybciej się zabija a nie mentalem męczyć się ja swoim bodym dropkiem miałem 290 defa ponad na 22lvl xD

Opublikowano

@up nie jestes zlodziejkiem xD ja to napisalem na zarcie :D:D a ten juz taki oburzony na gg xD

Topic napisany nie estetycznie wszystko sie zlewa --

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

miałem 12lvl mental żelazna +6 tarcza +6 i inne +6 brałem prawie wszystkie małpy a przez kilka dni dropnął <<<<<<<<<1>>>>>>>>>> medal od tamtej pory wole kupować

Opublikowano

Opowiem moją historię :P

Nie wiem jakim cudem o.O ale siedziałem cały dzień na małpach i miałem 45 medali :lol: (Body 30 lv). Za kase kupiłem arma na 9 +9 miecz na 5 +9 i tarcze na 1 +9 (reszta poszła na postać high lv B)) i medale dalej dropiły =D

P.S.

Gdyby nie to że oddawałem expa zrobiłbym z 5 lvl upów :rolleyes:

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Opublikowano

Niezgodze sie z tym że medale dropią do 26 lvl , ja mentalem maiłem 30 lvl i konia przebiegałem sie po lochu i było medali groma.

1316634418-U255649.gif
Opublikowano

Może i najszybszy... Ale wg. mnie to sie nie opłaca... Czemuż.? Bo zanim je sprzedasz to troszkę minie...:)

KinGOFPvP

Nie szukam pracy GMa...!!

A tuż dlaczego.? Bo jak bym chcial to bym mial wlasnego priva..! A takie życie nudzi.![/size]

Jestem tu po to aby bić rekordy... :D

Opublikowano

Medale dropia najlepiej wlasnie 22 - 30 cos kolo tego wystarczy miec kolo 250 defa a reszta to zalatwia mh . JA swoim mentalem na 24 lvlw okolo 11 godzin dropu mialem ponad 35 medali . Tak btw kiedys jechalem sobie dla zabawwy bodym 52 lvl zby ubic latwego bosa malp i z generala mi medal wydropil ;D

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Pamiętam jak grałem jeszcze na PL`u jak robiłem tą misje na 30lv z łatwym lochem (miałem 38lv jak jechałem robic misje) to zablokowala mnie dosc spora grupka malpek wiec je zaczalem ''kasowac'' xD i takim kasowaniem przez 10 sec 3 medale na 38 lv ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Opublikowano

Mnie na 10lvlu mental z eq +7 +8 w godzine dropilo okolo 10 medali ale to trzeba miec duzo szczescia ;p

Mialem kupiona rekawice

Na wyzszym lvlu np 35lvl polecam zrobic eq na +5 +6 mentala i isc na bosa ;p

35677.png27235.png

34025.png28520.gif

Dixon37

Opublikowano

Zapomniales dodac ze po zrobieniu eq i wejsciu postacia do lochu wystarczy troche pomyslec poczytac forum i odejsc od kompa;p a medale same sie beda zbierac ;p a mianowicie na pl istnieje tzn Expbot ... Nie mowcie ze nie dziala bo dziala od 5 lvl ... wlaczacie 2 hacki mianowicie exp bot i autopickup i to wszystko ;p zaden medal nie zostanie zgubiony ani nic;p a to jest idealny sposob na noc ;p lecz trzeba znalesc dobry ch i miejscowke;p bo nieraz GM odwiedza w nocy server i mozna niestety dostac bana;p Jedynym problemem moze byc to jak kogos wywali ... ale przy expbocie mnie np nie wywala ;p

叶是白痴

Opublikowano

Mi na 18lvl Body eq +9 Medale dropily po 10 dziennie :P

Nieregulaminowa sygnatura.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...