Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2] [FreeBuild] [SG] [Darmowe działki 32x32] [Gift-Kod Do Wygrania] [Super Zabawa] [Dużo pluginów] [Fajna Atmosfera] [25 slotów] [Dedyk]

Krystian1909

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Dobrze że sprecyzowałeś zdanie...

Widać następne Dziecko Neo które chce przysporzyć mi problemy,powodując tym samym mniejsze zainteresowanie server'em.

Kolego proponowałbym bym Ci się ogarnąć i przeliczyć jeszcze raz na rączce latka.

Pozdrawiam

@Ref

Opublikowano

Chciałeś opinie masz opinie, serwer do dupy pozdrawiam :D

Moderator malo co pomaga
widoczność pluginów
0 skonfigurowanie niektórych pluginów
No admin krystian1909 jest spox <- jedyny +
Zażartować nie można bo afera jest :)

Opublikowano

Pomimo dziesiątek bugów, mojej chęci pomocy, zwroconej uwagi. W regulaminie nie było nic o spamowaniu, antyspam pluginu tez nie ma dostałem bana. Za co ? A no tak : ban hammer has spoken
Nie no prosze mnie odbanowac.

Nick : Incarnal

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

Pomimo dziesiątek bugów, mojej chęci pomocy, zwroconej uwagi. W regulaminie nie było nic o spamowaniu, antyspam pluginu tez nie ma dostałem bana. Za co ? A no tak : ban hammer has spoken

Nie no prosze mnie odbanowac.

Nick : Incarnal

O ile spamowałeś na pewno nie dostałeś bana.

Jeśli już reklamowałeś server to na 100% nie od banuje Twojego nicku.

Nie wiem dziecko gdzie TY WIDZISZ DZIESIĄTKI BUGÓW ale najpierw zastanowiłbym się co mówisz i jakich słów używasz,ponieważ jest to profesjonalny server gdzie nie da rady oszukiwać.

W sprawie spamowania:

Proponowałbym przeczytać regulamin zanim zaczniesz kaleczyć polski język bądź spamować.

Aha... jeszcze jedno ogarnij się...

Opublikowano

ref co 24h wiec nie spamuj tym co godzine ;) ps. serwera nie polecam . admini nic nie ogarniają , trollują ludzi . poprawilem ich slowo to juz powiedzieli ze jak nie pasuje to zeby isc.. nie szanuja graczy . to tyle na ten temat. Nie polecam !

Opublikowano

O ile spamowałeś na pewno nie dostałeś bana.

Jeśli już reklamowałeś server to na 100% nie od banuje Twojego nicku.

Nie wiem dziecko gdzie TY WIDZISZ DZIESIĄTKI BUGÓW ale najpierw zastanowiłbym się co mówisz i jakich słów używasz,ponieważ jest to profesjonalny server gdzie nie da rady oszukiwać.

W sprawie spamowania:

Proponowałbym przeczytać regulamin zanim zaczniesz kaleczyć polski język bądź spamować.

Aha... jeszcze jedno ogarnij się...

LOL. Ale co do języka polskiego, to go nie kaleczę. Przynajmniej tak sądzę. A co do ogarnięcia się, to ty tutaj z ragem wyjeżdżasz. I ban był za spamowanie. (po tym jak Ci pomogłem) Ai nie pie*dol, że taki profesjonalny serwer masz, bo gracz miał takie komendy, że głowa boli. /world ? Przecież to nawet w gotowej paczce pluginów masz zablokowane. Ale nie bo po co szukać endu/netheru, każdy miał możliwość teleportacji tam.

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

LOL. Ale co do języka polskiego, to go nie kaleczę. Przynajmniej tak sądzę. A co do ogarnięcia się, to ty tutaj z ragem wyjeżdżasz. I ban był za spamowanie. (po tym jak Ci pomogłem) Ai nie pie*dol, że taki profesjonalny serwer masz, bo gracz miał takie komendy, że głowa boli. /world ? Przecież to nawet w gotowej paczce pluginów masz zablokowane. Ale nie bo po co szukać endu/netheru, każdy miał możliwość teleportacji tam.

Skoro masz dostęp do komendy /world to gratuluję.Żaden gracz ani nawet Ja nie korzystam z tej komendy.

Komenda /world już od początku była zablokowana w permissionsex więc ty mi tu nie pier*ol że każdy ma do niej dostęp.

Jak chcesz do endu/netheru to masz do niego warp... zaraz obok spawnu.

Opublikowano

Totalna porażka.. Admin'i wykazują zero chęci do gry i pomagania. Tak jak wspomniał @DelmaN Admini trollują graczy. Jednym słowem brak profesjonalizmu w znajdowaniu ekipy i zarządzania serwerem. : )

50, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800, 850, 900, 950, 1000

Opublikowano

Totalna porażka.. Admin'i wykazują zero chęci do gry i pomagania. Tak jak wspomniał @DelmaN Admini trollują graczy. Jednym słowem brak profesjonalizmu w znajdowaniu ekipy i zarządzania serwerem. : )

Gratuluję następnemu który myśli że administracja siedzi jak te noobki po 24/7.

Widziałeś jakiegokolwiek admina na serverze?

Za pewnie nie,ale napisać bezsensowny post to już tak.

"Totalna porażka.." skoro dla Ciebie brak profesjonalizmu jest totalną porażką w takim razie proponuję się przenieść na servery YouTuberów gdzie cała robota jest odwalana przez kogoś innego.Poza tym skoro server jest do *upy i wiesz jak można pomóc to na Twoim miejscu bym nie zwlekał.Pomógłbym,ba może nawet nie wiesz że szukamy moderatorów/adminów od lat 15+?Ale nie trzeba wpierdzielić post który oczernia server,prawda...?

Poza tym nie chciałbyś pomóc bo jesteś 13-latkiem który nic nie robi poza grą,chciałbyś tylko albo komuś poubliżać albo zniechęcić innych do gry.

Następnym razem zastanów się z ocena server'a.

Opublikowano

z wypowiedzi wynika że admini nie pomagają tutaj na forum też widzę że się ostro odzywają do graczy...

Mamy własne forum by odpowiadać na nie codziennie.

Do graczy owszem,zresztą nie będzie mi jakiś dzieciak 13-letni bruzdał na server kiedy wchodzi na server,posiedzi 5 min. i oznajmia że server "jest chujowy".

Mam doświadczenie już przeszło 2 lata w serverach minecraft i na pewno nie będę słuchać dziecka który nie ma zupełnie pojęcia o servera'ch.

Opublikowano

Witam. Jakoiż grałam na twoim serwerze dużo wcześniej gdzie zostalam Administratorem było na serwie tak samo jak z opini innych graczy. Na serwerze dziennie było nwm może 5 góra 8 osób ( A all przez nie dopracowany serwer). I Krystian nie sądzę, że masz JAKIE KOLWIEK DOŚWIADCZENIE w Administratorowaniu na SERWERZE. A dlaczemu?? Może i mapka była ładna i dopracowana ale ja byłam Adminem mogę tu nawet powiedzieć ''chyba''... A wszystko dla tego, że ja jakoiż bylam w tym całym waszym teamie to NIE MOGŁAM NIC. Nie mogłam dać graczowi działki, nie mogłam poprawiac BŁĘDOW ORTOGRAFICZNYCH, które były w KAŻDYM regulaminie czy to na dzialkach czy to na spawnie ( Przezco nie musisz teraz czepiać sie innych). NIE MOGŁAM nic stawiac, nic budować, A co jeszcze sie okazało?? Że nasz drogi admin nie zna się na PremissionEx ( ale mi to HeadAdmin ) A to all dlatego, że 1,5-2 h Dodawał mi do rangi ( rangi: Admin ) JEDNA głupią komendę gamemode A z tego co mi wiadomo ADMIN powinien mieć op'a bo sama nazwa OP Na to wskakuzje...

I Ciekawe kto tu na serwerze jest niby taki zdolny i doświadczony. Hmm??. Owszem rozumiem, że KidMod czy Moderator nie mają op'a ale na innych serwerach jest to bardzo dobrze dopracowane pod względem Premission. Jeśli chcesz to zgłaszaj mój post i tak mi to w NICZYM nie zagrozi jednak pamiętaj NIE NARUSZYŁAM Żadnej części regulaminu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...