Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Techniki bicia

czaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakieś dobre techniki bicia? Chodzi o to iż podczas walki 2 osoby w takim samym EQ potrafią się bić na różne sposoby nie używając cheatów.

Chodzi o to, że:

Stają we 2óch po czym 1 oddaje 10 uderzeń i sprawdza ile zabrało drugiemu i tak na zmianę.

Niektórzy potrafią prot 4 rozłożyć na 3-4 uderzenia. Jak to możliwe.

Uderzenia z wyskoku pod kątem 2 klawisze na raz czy jak?

Nie wiem czy zostanę zrozumiany z tematem - -proszę o wyrozumiałość

Opublikowano

Gelex ciekawy tut nie wiem dlaczego go wcześniej nie znalazłem. Sprawdzę go i wypowiem się jutro. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły proszę śmiało pisać.

Opublikowano

moja technika to ze biegne na goscia a gosciu na mnie jak jestesmy blisko to ja odskakuje na prawo i zabieram mu dodatkowe trafienia a on niewie o co chodzi i potem go okrazam i dobijam

SoRkI zA bŁeDy

PiSzE z TeLeFoNu

Jak pomoglem licze na like

Opublikowano

Ja zawsze biegam dookoła przeciwnika, i ciągle zmieniam miejsce i wtedy przeciwnik nie może cię znaleźć i biję na oślep co ty możesz wykorzystać do uderzenia jego. Nie spamuje mieczem bo to nic nie daje, tylko się niszczy a gracz dostaje obrażenia tylko w tedy gdy nie jest "na czerwono". Lepiej sobie zobaczyć jak długo jest "czerwony" czyli jak długo dostaje obrażenie i klikać w równych odstępach czasu wtedy każde uderzenie zabierze mu życie.

Opublikowano

Ja bym powiedzial ze kto jest najnizej wygrywa.Zejdz nizej od przeciwnika i bedziesz mial przewage.2 klocki nizej i jestes jak rambo.

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...