Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak kont

igorski1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam poważny problem. Dziś odwiedził mnie kumpel z którym grałem w NFS W i postanowiliśmy poobczajać nasze furki i nagle... konto kumpla usunięte... tzn konto niby było ale nowy kierowca itp... On nigdy nie użył żadnego hacka... Ja wchodzę na swoje i to samo ale miałem kierowcę z 1LV! A na swoje konto wchodziłem jeszcze miesiąc-dwa temu... ja akurat uzywałem hacków ale dawno temu np treasure....ale bana nie dostałem po dłuuugim czasie... jak wszedłem wlaśnie około miesiąca temu użyłem tylko jakiegoś ghost moda czy coś a poza tym wszyscy tego używali więc nikt mnie nie zakablował... WTF? Jestm podwójnie poirytowany bo przez rok czasu wydałem na to konto 200zł..

Postsmeter

5-10-15-30-60-120-240-480-960-1920-3840-7680-15360-30720-61440-122880-245760-491520-1000000 ;P

____________^_______________________________________________________________________

Opublikowano

Być może w launcherze wybrałeś serwer, na którym wcześniej nie grałeś (pewnie CHICANE), zakładam że grałeś na APEX.

Zmień serwer w launcherze i zobacz czy to to.

Opublikowano

Słyszałem że są teraz jakieś bugi że jak się usunie lub stworzy jednego kierowce to ten główny też może zniknąć nawet jak tysiaki na tego kierowce wydałeś, może dlatego nie masz tego kierowcy swojego? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...