Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sprzęt do p4f

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję laptopa, który zapewniłby mi komfortowe granie w play4free na high. Nie musi to być ultra-mega laptop jak y580, tylko taki, co uciagnie bf'a na wysokich, bez spadków fps.

Opublikowano

No, ale narazie zbieram kasę. Coś mnie dziwi, przecież ten laptop ma win 7 i kosztuje 3k. A bf3 by poszedł na tym?

Jak bf3 pójdzie, to chyba w p4f wysokie?

Opublikowano

Pogra na maxymalnych detalach, przy maxymalnej rozdzielczości przy 60 FPS w BFP4F, w BF3 średnie/wysokie Może nawet max rozdzielczość.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Sry, mój mobilny net na wsi szwankuje.

W pon przejdę sie i spisze kilka modeli laptopow. Zresztą mi nie przeszkadza bf, bo wydałem już 107 zł na ta grę.

A co wy na to, żeby zrobić rangę KidMod BF P4F?

Opublikowano

Nikt nie wydał na tę grę więcej niż ja. Nie szukaj w fizycznych sklepach, bo będą tam droższe o 100zł niż tu. Bierz ten, co ci podałem, chyba, że masz 3k.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Sry, mój mobilny net na wsi szwankuje.

W pon przejdę sie i spisze kilka modeli laptopow. Zresztą mi nie przeszkadza bf, bo wydałem już 107 zł na ta grę.

A co wy na to, żeby zrobić rangę KidMod BF P4F?

Aplikacje na kidmoda składasz do całego battlefielda, nie można samego play4free, nie możesz mieć więcej niż 10% na pasku i będziesz miał sporo roboty przy tym :p

Opublikowano

Tigerxy mi powiedział, żeby dodać 2 linijki do general.con i to ma poprawić płynność.

Opublikowano

Tigerxy mi powiedział, żeby dodać 2 linijki do general.con i to ma poprawić płynność.

Nie polepszenie płynności tylko poprawienie zdeka grafiki(jakość).

Opublikowano

hmmm... po laptopa to do saturna (żadna reklama, ceny naprawdę najniższe nawet porównując do tych ofert z allegro:-) dwa miesiące temu sam kupowałem) wybór padł na samsung np350v5c z i5, grafiką amd je 7670m, 6 gb ramu o taktowaniu 1600 MHz, dyskiem tera-gigowym i Windowsem 8 za 2300zł. Polecam, przy zakupie przez internet ceny są jeszcze niższe.

Opublikowano

Może wygram w lotto. Chociaż teraz na moim kompie gothic 2 nk przy full rozdziałce nieraz ścina. A w p4f stałe 30 fps na niskich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...