Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Składanie decku Nekropolis

Nejm1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje pomocy ze złożeniem solidnej talii nekro pod SERIE, 600 elo wbiłem grając 30 stworzeń 20 zaklęć 6/6/2 ale im wyżej tym słabiej się ten deck sprawdza.

ing: Nejmc

Screeny:

Wydarzenia

f5xqwb.jpg

Stworzenia

umlq3b.jpgdua8ys.jpg

Zaklęcia

ybbyri.jpg9puizq.jpg

Łuty szczęścia

mqvynf.jpgy13zyt.jpg

Opublikowano

Totalny chaos w tali... 10 ghulów? 9 żydów? 5 bibliotekarzy? Polecam w internecie poszukać gotowej talii.

Opublikowano

4 ghule 4 duszki 4 lisze 4 lamasau 3 wampiry 4 zombi 2 przadki duch lisz 2 zywiolaki ognia 2 banshee

3 wiczna zima 3 oslabienie lodowe kolce 2 gejzer pozeracz dusz mroczne 4 pieczec smierci 2 lodowa bron

4 mogily

Opublikowano

A można by zrobić jakoś x/6/2 ? Nie wiem czemu ale odnoszę wrażenie, że te dwa zaklęcia potrafią wygrać grę. Można jeszcze wiedzieć czemu nie grać w talii smoczków ani fate weaverów ?

Opublikowano

prosta sprawa pomysl ze oponent ma wladce lub co kolwiek co sprawia ze smok nie dziala albo staje przeciw tobie lipa, karty masz jeszcze slabe wiec grasz tym deckiem prosto lvl sile potem magie i jak ci dojda banshee grasz pod nie czyli maksuj jedna linie i koncz goscia lutow nie masz i speli za 4 6 nie masz mytsle ze to co ci dalem pozwoli cie sie utrzymac na 600 elo i zarabiac kase na pakiety i lepsze karty

Opublikowano

Hej, chciałbym skorzystać z okazji i podpiąć się pod istniejący temat. Sytuacja jest dokładnie ta sama, wegutuję między 600-700 elo i nie jestem w stanie przebić się wyżej. Próbowałem dokonać samodzielnie zmian ale rezultaty są marne. Posiadam bazowego bohatera nekro - Serię. Proszę o pomoc w złożeniu decka.

Stworzenia:
qdn3.jpg

Zdarzenia:

8ovl.jpg

Zaklęcia:

7a3b.jpg

Szczęście:

qu1y.jpg

Opublikowano

@Nejm1:

Zrobiłem coś takiego:

http://www.mmdoc.net/show_deck/7951/

Bardziej nastawiony na czary, jednak nie da rady tym za dużo ugrać, bo przede wszystkim brakuje tych dwóch kart: Soulreaver oraz Shadow Image. Pomijam już tutaj puppet mastera, bez niego możnaby grać coś w rodzaju 3/4/1 lub 4/4/1, a tak to wychodzi takie niewiadomo co. To, że masz najmocniejsze karty z magii mroku tylko po 1 sztuce będzie ci bardzo utrudniało rozgrywkę. Mimo to, zdecydowałem się na taki deck, bo nie masz stworzeń za 4 [arcylisz, decay spitter, soul-consuming lich czy nawet prządki albo tego bezcielesnego duszka] więc nie ma po co grać więcej niż 3 mightu. Ewentualnie dla tych 2 banshee, ale uznałem, że bez sensu jest granie na kilku stworach na krzyż o koszcie 4-5 might tylko po to, żeby grać te banshee. Smoki - raczej nie, umierają od jednego spella bądź też ktoś sobie zabierze puppet masterem i tylko będziesz miał problem.

Jeśli wejdziesz na kanał mkrr3 na YT, znajdziesz tam dużo różnych decków w tym kilka na Serii, myślę, że znajdziesz tam jakieś decki do których powinieneś dążyć.

Opublikowano

spocony nie masz zadnych czarow pod necro nie pchaj sie wiec powaga, graj normalnie i zbieraj karty z tym co masz moze jaki taki flashbane by byl nie seria

Opublikowano

spocony nie masz zadnych czarow pod necro nie pchaj sie wiec powaga, graj normalnie i zbieraj karty z tym co masz moze jaki taki flashbane by byl nie seria

Zaczynałem od decku necro więc nie mam żadnej alternatywy. Chodzi mi jedynie o to, jak ułożyć deck z tego co mam, żeby dobrze mi się grało.

Chciałbym zapytać które pakiety powinienem teraz kupować? Te z pustki czy normalne posiłków?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...