Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mam problem z modem zoom pomocy ? :)

WOT00000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z modem zoom sniper x 32 jak daje na celownik snajperski to nie działa musze wciskac Shift zeby mi sie właczył i to samo mam z wyłonczeniem trybu snajperskiego.

Kazdy mod zoom sniper x 32 mi nie działa macie jakis przetestowany zoom do 8.7 bardzo prosze o pomoc

Opublikowano

Poszukaj opcji w configu, na pewno jest. Sam nie mam tego moda, ale jak nie dasz rady to wrzuć na jakiś hosting to ja tego poszukam albo ktoś inny.<br />

x

Opublikowano

czyli jest cos w configu zepsute i wystarczy np wgrac ze starej wersji i powinno sie normalnie przelanczac?

Opublikowano

Nie, to nie znaczy, że jest coś zepsute. W configu na pewno jest ta opcja, że się przełącza zoom shift-em.

Configu ze strarej wersji nie polecam wgrywać, bo jak developer dodał/zmienił coś w nowej wersji to spowoduje ciągle crashe gry podczas uruchamiania/wchodzenia do bitwy.

x

Opublikowano

to naprawcie bo bardzo dobry mod a shifta mi sie nie chce wciskac co chwile

Opublikowano

szukaj w folderze gui i jego podfolderach pliku NoScroll albo podobnie i go usuń

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...