Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Strona i serwer Ravia.eu

Monkey D. Luffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem ze stroną Ravia.eu, otóż gdy wchodzę na stronę Ravia.eu to przekierowywuje mnie do strony z takim obrazkiem

1374850779-U459639.png

Gdy chcę się zalogować do gry, wpisuje passy to pisze "Łączenie z serwerem" i tyle.

Wie ktoś co jest tego przyczyną, oraz jak to naprawić?

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Program HotSpotShield uruchom go i zostaw włączony będzie działać na 100% tylko jak chcesz grać i wejść na stronę musi być cały czas włączony

@dam reefff koledze :D

@ topick : Musi być włączony

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Możesz mieć wirusa w komputerze miałem tak samo identycznie z stroną m2bob.net potem sandmann mi napisał program i wszystko miałem ok masz wirusa i tyle

Opublikowano

Możesz mieć tak jak ja, ze nawet na str xenoxa nie mogę wejśc ani nawet się zalogować, pewnie masz bana na ip ;d albo poblokowali ip

Opublikowano

Nie mogę mieć bana bo nie grałem tam wcześniej. Wirusów nie mam żadnych O_o skąd taki pomysł? Strona już działa, a co do serwera - trzeba było usunąć pliczek z folderu /game i odpalić patchera, patcher pobrał aktualizację(o dziwo, wcześniej twierdził że nie ma nic do pobrania) i już wszystko śmiga.

1367591241-U459639.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...