Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 30 lvl - będę mógł zmienić rodzaj broni?

RegEdit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, mam parę pytań dot. 30 lvl'a, aczkolwiek - jak go dobiję, będę mógł zmienić rodzaj broni, jaką biję? (zresetować skille co dodałem do danego typu broni i przydzielić do innego), to samo pytanie, tylko do mocy, mogę też to zresetować?

(Jak ktoś chce pograć na PS3, mam 16lvl - nick DC: RGDX, psn: ReegEdit.)

Opublikowano

jezeli grasz herosami mozesz to zmienic w maszynce, ktora znajduje sie w Aquaculural Area w Watchtower

jezeli grasz villainami mozesz to zrobic w okolicy The PIt - jak staniesz na srodku Hall of Doom , wybierz jakakolwiek sciezke w dol i lec nia do samego konca az dolecisz do The Pit, a tam lec dookola i na bank gdzies znajdziesz...

w tej samej maszynce zmieniasz moce (powers) i punkty ktore dodawales do drzewka broni (skill points)

poza tym nie ma potrzeby zmieniac broni - niedlugo bedziesz mial tyle skill pointsow, ze bedziesz ze spokojem mogl uzywac dwoch, trzech i wiecej broni...

jezeli grasz jako hero i masz mic, wyslij mi /tell jak bede online to pogadamy. moj nick LUCJANN, albo NA ZDROVIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...