Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KOSMITA ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwna sprawa :D

Gdybym ja gdzieś był w takim lesie czy ch!@# wie gdzie i bym zobaczył takie coś to bym spier!@# przed siebie, a nie jeszcze filmował później to coś :D

dla mnie śmierdzi fejkiem + to idealne ustawienie kamery w których ten osobnik się pojawiał :)

@UP

Dokładnie :)

Opublikowano

przede wszystkim trzeba rozumieć, że wszelkie dotyczące ufo i obcych informacje są zapalczywie skrywane przed opinią publiczną przez władze, wojsko i tajne służby - tak samo w USA, jak i na całym świecie

plan obcych odnośnie naszej planety jest ukierunkowany na jej całkowite przejęcie i redukcję populacji o 5/6 - 7/8 do roku 2029, a wojsko USA wie o tym od 45 lat ( 1995 - 45 = 1950 r. ); traktat zawarty w roku 1954 był porozumieniem z wszystkimi trzema znanymi wówczas rasami obcych

9 ras obcych odwiedzających Ziemię postrzega zamieszkujących ją ludzi i zwierzęta jako pożywienie, tzn. nie w sensie mięsa, ale unikalnych składników zawartych w naszych organizmach, m.in. wydzielin gruczołów (ang. 'glandular secretions') - obcy dodają je do swojego pożywienia niczym witaminy, choć porównanie z kokainą też byłoby na miejscu

opinię publiczną okłamuje się bez pardonu, w kręgach władzy uważa za głupią czy wręcz za debili (ang. 'morons')

A ja tam w to wszystko wierzę. Kurw* ludzie skąd możecie wiedzieć co Ameryka czy inne tak prosperujące kraje robią z kasą. Te wszystkie podziemne bazy, myślę, że serio istnieją. O obecności obcych rząd też pewnie wie już kilkadziesiąt lat ale, przecież nie powiedzą nam o tym. Możemy się tylko domyślać. Jednak tyle już było o tym tematów itp, itd, że trudno w to wszystko nie uwierzyć. Tak samo jak Pociąg ze złotem, bursztynowa komnata i ten cały wielki skarb. Czytałem ostatnio o tym wieeeeelki artykuł. To też podobno była jedna wielka ściema a jednak znaleziono niektóre ukryte, zakopane elementy tej całej układanki. Świat skrywa w sobie tyle tajemnic, że nie jesteśmy nawet w stanie tego pojąć.

Luuubię takie tematy!:D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

O ku*****a to na fotomontaż nie wygląda, a to w kanał to kamera mogła się wcale nie ruszać to może i to coś podeszło bliżej

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

@UP hhahahaha

Masz namyśli ten co był w krzakach i nagle się obrócił ??

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Jeśli chodzi o nagranie to fake 100%, bo kto by nagrywał zamiast spi3rdalać?

Co do obcych to są na pewno, inaczej STREFA51 nie byłaby tak tajemnicza, że nie ma jej na google maps, wejście w promieniu 300km nie groziło by śmiercią i po prostu by w nią nie wkładali kasy. Ponoć w tej strefie badany jest statek kosmiczny który rozbił się

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...