Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zestaw pod BF3 + wycenienie laptopa

TheFoQuSsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ponownie :>

Dziś mam pytanie: Czy na tym zestawie pójdzie mi BF3 na HIGH/ULTRA przy 50-60 FPS?

INTEL CORE i3 3245 2x 3.4Ghz

ASUS GeForce GTX 650 TI

MSI B75MA-E33

2x2GB GoodRam 1333Mhz

WD Caviar Blue 500GB SATA III

Fortron Hexa 500w

Chłodzenie CPU: Dołączone do procesora

Bardzo mi na tym zależy :D Nie piszę tutaj o obudowie, monitorze bo to chyba nie jest potrzebne :) Wszystko kosztuje 2260zł

Ja uzbierałem do teraz 1000zł, jeszcze będę miał urodziny + wyjazd do cioci to też coś wpadnie + mikołajki itd.

Nie chcę za bardzo kosztami obciążać rodziców, dlatego sprzedam starego laptopa :) Czy mogli byście go wycenić?

Intel Pentium Dual CPU T2370 2x 1.73Ghz

Mobile Intel 965 Express Chipset Family

+ jakieś 2x karta sieciowa, karta dźwiękowa (wszystko co do laptopa potrzebne :D, dorzucam wtedy jeszcze torbę) LAPTOP W 2008roku kosztował 1500zł!

Dzięki za pomoc!

Opublikowano

To jest dziadostwo (jak na tą kwote) podaj ile masz kasy ktoś tutaj złoży ci coś o wiele lepszego

Opublikowano

up. za chiny ludowe ultra nie będzie nie jest to możliwe z tą karta i procem to coś koło średnich za tą kwotę można złożyć zestaw co odpali bf-3 na ultra w FHD ze wszystkimi bajerami itp. tylko autor bardzo źle części dobrał i w bardzo drogim sklepie w czymś innym taki zestaw by kosztował 1500zł tylko napisz w odpowiednim dziale o składanie kompahttp://www.mpcforum.pl/forum/439-komputery/ i ktoś na pewno ci pomorze zrobić coś o wiele wydajniejszego za tą samą cene :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...