Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Instalacja Windows 7 Za pomoc 5+like

michal9892

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z zainstalowaniem systemu windows 7. Mam oyrginalną płyte Windows 7 i XP 2002.

Ale wolę windows 7. Za pierwszym razem jak instalowałem było wszystko ok. Zrestartował się komputer by kontynuować instalacje. Aktualnie się robiło Rozpakowywanie Systemu Windows 7 i było 33% i pokazał się blue screen. Gdy ponownie chce zainstalować system wyskakuje taki błąd :

System Windows nie może skopiować plików wymaganych do instalacji.Pliki mogą być uszkodzone lub nie istnieją.Upewnij się że wszystkie pliki niezbędne do instalacji są dostępne a następnie ponownie uruchom instalacje. Kod błędu 0x80070241.

Opublikowano

Na 99% wina płytki - jakieś rysy, zbyt szybko wypalona (błędy zapisu), ewentualnie problem z napędem lub napęd ma problem z tego typu płytkami.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Tylko płytka.. zle nagrana .

nagrywa się instalki x2 max x4

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Tak jak pisali koledzy @Up na 100% płyta jest porysowana , lub masz instalator nagrany z prędkością wyższą niż 4x (z taką prędkością powinno nagrywać się Instalatory)

Jak nie masz płyty to dobrym sposobem może być zbotoowanie pamięci USB , np . programem WinToFlash :)

Opublikowano

Masz płytkę uwaloną, ja miałem to samo. Może ściągnij ISO ze strony Microsoftu bo o ile dobrze pamiętam to jest taka możliwość jesli masz faktycznie orginał.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...