Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer dla kolegi do 500zł

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema złożycie jakiś komputer dla mojego kolegi do 500zł ?

Dało by rade złożyć jakiś komputerek z :

-2 rdzeniami było by dobrze jak by coś z intela było

-2gb ram ddr2-3

-bez dysku

-bez obudowy

-z jakąś kartą graficzną tak od 256 mb w górę

dało by radę coś złożyć ?

za każdą mądrą odpowiedz daje +

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Myślę że coś koło 500zł i przesyłka, ale nie sprawdzałem jeszcze jaki był by jej koszt. Jeśli był byś zainteresowany to mogę wystawić na allegro i za chwilę wyślę ci zdjęcia wszystkich części.

Opublikowano

Tu coś było.

Zapoznaj się z regulaminem, bo nie tolerujemy handlu na forum. Przenieście rozmowę na PW, a sprzedaż załatwcie na GG.

Opublikowano

Ja tu widzę celeron, coś najtańszego z h61, radek 4870/50, i jakiś chieftec 450w, ale to i tak wyjdzie duzo ponad 500zł (około 650/750). Do 500zł trudno coś złozyć, możesz szuać na tablicy jakiś ofert, ale jak zanajdziesz to podaj tu linka, aby go sprawdzić, czy się nadaje.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Chyba, że znajomy chce nowe części - ale z grafiką będzie ciężko może poszukać używanej HD 6670, albo w przyszłości dokupić np. 7750 / 7770 / 7790:

Gigabyte GA-H61M-DS2 DVI Intel H61 LGA1155 (PCX/VGA/DZW/GLAN/SATA/DDR3) - 167.00 zł
Aerocool VP-450 450W OEM - 132.00 zł
Elixir DDR3 4GB 1333MHz CL9 - 119.00 zł
Intel Pentium Dual Core G2020 LGA1155 BOX - 229.00 zł
Montaż zestawu komputerowego PC - 1.00 zł

Zestaw dostępny jest tutaj (wystarczy wrzucić produkty do swojego koszyka)

Kupując zestaw komputerowy w Techplanet, w polu kod rabatowy wpisz: mpcforum, dostaniesz darmową wysyłkę do domu, oraz usługę montażu za 0 zł i podstawowe testy całego komputera !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...