Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze filmy o piłce nożnej

SUrban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, postanowiłem zrobić temat w którym można napisać, jakie filmy o tematyce piłki nożnej są według Was warte do obejrzenia i dlaczego.

Ja osobiście polecam film Złota Piłka, w film to również troche dramat.Ukazuje on biednego chłopca z Afrykańskiej wioski, który zaczął chodzić do klubu, nie chętnie został on tam przyjęty, nie zawsze grał, ale gdy dostawał taką szansę spisywał się znakomicie a potem wyjechał do ....
Tyle powinno Wam starczyć :) Nie chce opowiadać całego filmu bo będzie nudny.

Zapraszam do komentowania i pozdrawiam.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Poza jakimiś japońskimi szmirami nic mi nie przychodzi do głowy... Nie ma dobrych filmów o footballu, więc po prostu szukanie ich, to stratta czasu.

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej, gol. I United, Lekcja marzeń, Trener (2010), Zwycięski gol.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Więcej jest zdecydowanie filmów o koszykówce bo w USA jest bardziej popularna.

Polecam GOL :)

Opublikowano

Cała seria Gol jest zdecydowanie najlepsza, nie mniej jednak najlepsze są pierwsze dwie części, trzecia odstaje i główny bohater na początku zostaje z niej "odrzucony" przez kontuzje i akcja toczy się bez niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...