Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2 Problem

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem tak już 2 razy -,-.

I nic to nie daje, teraz robie re instalke, zobaczymy co bd sie dalej dziać

Reinstal pomógł, temat do zamknięcia.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Uczeń
Opublikowano

Client bez żadnych dodatków czy może coś dodawałeś (zdziwiły mnie napisy w lewym górnym rogu metka)?

Opublikowano

Wznawiam temat, teraz po uruchomieniu gry po zalogowaniu się na konto wyskakuje taki error Detect_HACKING (checkcode = 10301) i wyłącza mi grę.

Szukam dalszych wskazówek, wspomnę że metin jest czysty nie ma tam żadnego cheata. nic, jest zainstalowany na usługach gameforgelive

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Uczeń
Opublikowano

Skoro Ci wywala taki błąd oznacza to że HS coś musi wykrywać albo z czymś się żre.

Sposób 1) Hmmm, spróbuj odinstalować wszystkie metki jakie masz na swoim kompie i zainstaluj tylko jednego.

Sposób 2) Zainstaluj najnowszego SP dla swojej Windy

Sposób 3) Wyłącz wszystkie komunikatory typu GG, TS etc. (HS lubi traktować to jako hacki)

Ostatecznością jest zablokowanie HS, łap linka i postępuj według wskazań ;)http://www.mpcforum.pl/topic/288020-tut-spis-wszystkich-sposobow-na-zablokowanie-hsa/

Uczeń
Opublikowano

Tak myślałem, najczęściej on powoduje problemy bo HS uważa go jako haxy ;x No cóż nam natomiast jeszcze pozostaje trochę poczekać aż Gameforge weźmie się za rozwiązanie owego problemu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...