Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SMETIN

smetin2

A taki tescik  

258 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wbijasz? no na co czekasz :D

• Tak
      205
    • Nie
      53

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejters ON :DWejdziesz na serwer to zobaczysz ;)

@AW do systemu petów dodaliśmy dzisiaj BAO-BAO , Kota Filemona i Pieska Reksio!

Zachęć mnie. Na razie mnie tylko odpychasz ;)

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super serwer ! To nic, że rykox, ale nie ma żadne fajnego 4fun/easy ;/ Czekam na start i wbijam z ekipą ;>

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

Super serwer ! To nic, że rykox, ale nie ma żadne fajnego 4fun/easy ;/ Czekam na start i wbijam z ekipą ;>

Czekamy na cb!

@aw

Lepiej skille odrazu na p czy zostawic ze 1kamyk z g1 do p?

Opublikowano

Dokładnie ja podziekuje za gre bo na pliczkach Rykoksa a tam bógów pełno to wiec odrazu ci mówie nie startuj z serwem bo szkoda czasu

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Dokładnie ja podziekuje za gre bo na pliczkach Rykoksa a tam bógów pełno to wiec odrazu ci mówie nie startuj z serwem bo szkoda czasu

To nie jest na zadnych plikach rykoxa.... stamtad tylko eq wyciagniete i interface -,- a bugów nie ma jak sa to pojedyncze, ktorych nam sie nei udalo znalesc....
Opublikowano

A mi tu zalatuje kolejną kopią NightCore.pl i 4funmt2 , tylko że na 4funmt2 masz eq na 250 u handlarzy i 6/7 w is. Może zagram. Prezka 9/10 . Serwer oceniam na 9/10 .

Welcome in MPCForum House ;p

Opublikowano

2 ostatnie zbroje no normalnie Patologia ... Nwm ja ktakie coś moża wgl dawać Paint ...

Z 19 zbroji podoba mi się tylko ok. 9/10 (a to jest mał0)

Prezka 6/10 serwer oceniam na 5/10

Oczywiście nie zagram :D

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

sf ryko lekko zedytowane, server easy, ok.

Expic trzeba lajt, rozumiem ze w 2h wbije sie ten 250. A jak z ulepszaczami? Bo nic nie wide na ten temat, tylko ssy itemow..

Opublikowano

Tak tez zrobilismy, skille sa z m1 na p odrazu :)

Tzn. ? Jak wbić z m1 na p ? 1 księga ? czy jak ?

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

Do zmiany:

ta ostatnia zbroja ma 700k pż zmiencie to na max 100.
Zmienienie z KKK dmg na K. jak tak będzie to może zagram.

Opublikowano

Widzę, że edytowane pliki RyKoXa. Poprawiliście DMG w nowych broniach? W plikach miały one trochę za duże DMG

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Pliki Rykoxa się sprawdzają na takich serwerach , nareszcie coś lekkiego do gry.

Na pewno wbiję : )

Ale Ty jestes przyjebany czlowieku, piszesz w prezce kazdego servera ze wbijesz. Grasz na 50 servach naraz?

@topic

Za slabo, tego typu 4funy juz mamy, gla*** , divine wor*** s2, xe***, vir*** itd itp.

Zeby sciagnac graczy na 4funa musicie wprowadzic cos nowego, tu nic takiego nie widze.

Ale pomimo to zycze powodzenia.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Ale Ty jestes przyjebany czlowieku, piszesz w prezce kazdego servera ze wbijesz. Grasz na 50 servach naraz?

@topic

Za slabo, tego typu 4funy juz mamy, gla*** , divine wor*** s2, xe***, vir*** itd itp.

Zeby sciagnac graczy na 4funa musicie wprowadzic cos nowego, tu nic takiego nie widze.

przyjebana to jest twoja matka że takie gówno spłodziła.. gdyby nie ten pies sprinter na klatce to bym był twoim ojcem.

Każdy mi piszę że jestem pojebany bo wchodzę w zapowiedzi i pod każdym serwerem piszę że zagram, a ty na odwrót no dobra niech będzie.. Gram na 121313498018 serwerach teraz i mam odpalonych 12319919381237 metinów

Zadowolony ? To ogarnij mordę biedaku i wypierdalaj.

@topic Fajny serwer , kiedy start bo nie doczytałem..

0bFkqdJ.png

Opublikowano

@topic

Na których jest w chu* navi :3 może ktoś chcę zagrać na innym serwie gdzie będzie mieć równe szanse? ;o

aw@

Czy planujecie zmieniać zbroje na jakieś inne?

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

chetnie bym zagralale mam inne plany narazie i prosze cie zmien te zbroje bo jebie rykox'em ,ze sie wchodzic nie chce , a powiedz mi naprawiles buga na expa ^^? bo ja nie to wbijam sie zabawic .

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...