Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cos na exp peta.

OtherWorld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie nigdy nie spotkałem się z takiego typu hackiem ale zawsze możesz ustawić bota na pol dnia i pare lvl wleci :)

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

mam wbic 81 petowi, stoi non stop na pigulach afk xD

Ale Ty mówisz o koniu/smoku czy p2? Bo wnioskuję, że skoro stoi na pigułkach afk to raczej zwykły, bo p2 nie da się tak expić. W takim razie pozostają Ci jedynie platynowe pigułki (300% expa), czyli zamiast 1 punktu za uderzenie będziesz miał 3. xD Tylko na p2 są eski (x4). :c

Opublikowano

Ale Ty mówisz o koniu/smoku czy p2? Bo wnioskuję, że skoro stoi na pigułkach afk to raczej zwykły, bo p2 nie da się tak expić. W takim razie pozostają Ci jedynie platynowe pigułki (300% expa), czyli zamiast 1 punktu za uderzenie będziesz miał 3. xD Tylko na p2 są eski (x4). :c

Nie, co 3,5 sekundy bodajże się dostaje punkty za bicie (P1).

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie, co 3,5 sekundy bodajże się dostaje punkty za bicie (P1).

Znaczy... no źle się wyraziłam. Wiem, że nie za każde uderzenie jest punkt. :P Chodziło mi ogólnie o to, że za zaliczone uderzenie dostanie 3 punkty zamiast 1. :)

Opublikowano

Tja to wiem, chodzi o jakiegoś haxiora, buga. Tak to jest P1, mozna było wywnioskować z mojej poprzedniej wypowiedzi, tak jak to Miyo zrobila xD No w sumie bicie prawie miesiac codziennie non stop bo parenaście godzin jest nudne xD dlatego szukam czegos.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...