Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge grać !

PoPuLaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem gdyż gram sobie na PLu i jak mam odpalonego clienta to jakoś daje chcociaz mam czasami lagi ale jak odpala ts to mnie przerywa i w metku mam straszne lagi wie ktoś co moge zrobić ?? jakies propozycje zebym mógł gadac przez tego ts-a bo bardzo mi potrzebny... daje laiki

Opublikowano

wchodzisz w metka ---> minimalizujesz --->wejdz w menedzer plikow ---> procesy --> szukasz coś typu metin2.bin ( coś takiego ) klikasz prawym --->ustaw priorytet ---> wysoki ---> klikasz tak---> i wchodzisz w metka . i to wszystko

Liczę na like :)

Opublikowano

Jeśli komputer jest zbyt słaby,do tego internet też nienajlepszy,to problemy zawsze będą.W Metinie ustaw (o ile jeszcze tego nie zrobiłeś) brak cieni i obraz GPU.

Opublikowano

wchodzisz w metka ---> minimalizujesz --->wejdz w menedzer plikow ---> procesy --> szukasz coś typu metin2.bin ( coś takiego ) klikasz prawym --->ustaw priorytet ---> wysoki ---> klikasz tak---> i wchodzisz w metka . i to wszystko

Liczę na like :)

Za co liczysz na Like?

Przeciez ten twoj sposob prawie nigdy nie dziala. (Mi ani razu).

@topic

Sciagnij Game Booster - mi pomogl.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Kolega pisze, że ma słaby sprzęt i internet, taki problem miał od zawsze. Game Booster może pomóc (lecz nie w każdym przypadku, bo on tylko wyłącza zbędne procesy na czas gry).

Możesz spróbować przeczyścić komputer z infekcji ComboFix'em, przeskanować komputer antywirusem i wyczyścić rejestr np. CCleanerem (jeśli dawno tego nie robiłeś, powinno to trochę pomóc).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Tu nie chodzi tylko o internet . Jak masz odpalonego metina i Ts toi masz za wysokie pingi i robią Ci się lagi . Wyłącz sobie wsyzstkie programy przy starcie komputera gg skype / przegladarkje i inne duperele :) Oraz zmiejsz parametry w confing gry :) Mi to pomagało przy 1 mb/s neta :)

Opublikowano

Wyłącz wszystkie zbędne programy które korzystają z internetu (gg, skype, aktualizacje javy itp..)

Ustaw rozdzielczość 1280x720 fullscreen

Usuń cienie w configu

To wszystko powinno pomóc.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Wiadomo że wszystkie programy typu gg . skeyp wyłonczone ale chodzi mi o takie lagi że biegam sobie po m1 a nagle nikt sie nie rusza jak klikam na nazwe sklepu żeby otworzyć nie otwiera się jak bije moby nie zadaje im dmg ani one mnie i po jakims czasie wyloguje mnie albo musze wyłonczyc i włonczyc jeszce raz metka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...