Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Minecraft bez 18 lat

McMorfin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwość zakupu tej gry majac 15 lat bez udziału rodziców którzy uważaja kupno tej gry za stratę kasy.

Słyszałem że można zrobić konto na paypal potem iść na pocztę i przelać na niego kase i potem już zakupić grę

1.Czy można mieć konto na paypal bez 18 lat?

2.Jak przelać pieniądze na poczcie na paypal'a?

3.Jak kupić grę mając kase na paypal?

A jeszcze jedno czy żeby przelać kasę na poczcie to trzeba mieć 18 lat?

Opublikowano

Paypal możesz używać bez znaczenia na to ile masz lat, i tam dysponujesz kasą, bez problemu idź na pocztę i przelej.

random.jpg

Opublikowano

1. Tak, konto na PayPalu można załozyć w wieku 15 lat lub więcej.

2. Tego nie wiem :P

3. Na www.minecraft.net robisz konto, dajesz kup grę i wszystko podajesz co trzeba, sposób płatnosci: PayPal i Ci automatycznie powinno kase sciągnąć, oczywiscie musisz mieć wystarczająco :>

4. Tez nie wiem :>

Opublikowano

można. sam mam 15 lat i kupowałem tą metodą ale nie polecam ci bo jak wpłaciłem to przez Ok.2 tygodnie miałem błąd że ni chciało wpłacić. załóż sobie konto w mbank (od 13 lat można) i zapłać kartą ( wymagana zgoda rodzica by mieć konto)

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Okay a czy jak będę miał na paypal 100zl podkreślam że w walucie zloty a minecrat kosztuje w euro to jak to zrobić? I jak przelać ta kase na paypal tzn jak wypelnic ten kwistek i skad go wziac?

Opublikowano

edit: to powinno pomóc img22.imageshack.us/img22/219/polskiprzekazpocztowyba.jpg

nie musisz zmieniać waluty sama się zmieni. jak kupowałem bratu mc premium to na paypal kosztował 91/92 zł

edit2: jak wpłacisz to na paypal środki będą po 3 dniach roboczych

edit3: jak kupujesz przez paypal nie możesz kupić gift code tylko aktualizację do premium

edit4: dałem link przy pierwszym edit. (dla moderatorów jestem na komórcę i nie mogę wstawić w code itp) a jak kasa leci w edit2

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Poczta Polska przelewa pieniądze w ciągu 2-3 dni roboczych.

Aby przelać pieniądze nie musisz być pełnoletni (sam mam 16 lat i już zrobiłem z 10-15 przelewów, swój pierwszy zrobiłem w wieku 12 lat ;) przy pomocy mamy).

Na PayPalu jest możliwość automatycznej zmiany waluty. Pamiętaj, aby najpierw sprawdzić kurs walutowy (euro?) i wpłacić te 5-10zl wiecej niż wyjdzie Ci za grę, bo potem może się okazać, że za mało wpłaciłeś.

Opublikowano

1.Można mieć sam posiadam ;) (14lat)

2.Z tego co wiem można np w żabce za pomocą kwitku ( taki przelew tylko nie bankowy ;) )

3.Jeżeli jest opcja PayPal powinien być obrazek klikasz i przekierowuje do płatności

4.Nie

585571426179277855228.png

Opublikowano

Obojętnie, ale chyba minimum 14 lat.Spokojnie na poczcie przelejesz, wiem, bo mój kuzyn tak robił.

Jeżeli jesteś zielony w tym temacie niech lepiej zrobi to ktoś z dorosłych, który się na tym zna.

A i jeszcze musisz mieć to w euro, a przynajmniej tak było w 2011 :)

Opublikowano

Nie lepiej kupić psc 100 zł zamiast paypala?

Ten pan ma racje, kupilem PSC za 100zl, starczylo jezcze na wyprzedaz ssteama, polecam ten sposob, kazdy moze go sprobowac :0

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Z tym może być problem, ale zawsze też możesz spróbować namówić rodziców, by założyli ci konto bankowe, a wtedy samemu będziesz mógł decydować jakie głupoty chcesz sobie kupić. : )

Opublikowano
  • Konto bankowe możesz sobie założyć w mbanku a dokładnie to izzykonto, Rodzice powinni się zgodzić. Podasz kilka danych i weźmiesz ich na podpisanie umowy.

• Regulamin PayPal:

"Aby być uprawnionym do korzystania z Usług, trzeba (i) być mieszkańcem jednego z krajów wymienionych na stronie PayPal na świecie; (ii) mieć pełną możliwość prawną zawierania umów; oraz (iii), w przypadku osób fizycznych, mieć ukończone 18 lat."

• Jeżeli doładowujesz konto PayPal przez konto bankowe/kartę musi być to konto/karta zarejestrowana na twoje imię i nazwisko.

• Jeżeli masz konto PayPal na 18+ lat i konto mojang na 18+ lat kupujesz normalnie i zaznaczasz PayPal.

• UWAGA! Jeżeli posiadasz konto mojang na mniej niż 18 lat to nie kupisz minecrafta przez PayPal!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...