Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft się nie uruchamia....

P4T

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam. Pobrałem minecrafta ze strony minecraftspdownload.org i wszystko ładnie działa, lecz gdy wciskam PLAY to nic się nie dzieje... przydzielone jest 1024mb ram lecz gdy zmieniałem to nic nie dawało. Pobrane jest 1.6.2_Forge. Proszę Was o pomoc !!

1-2338839-560x95-1-FF5519-FFFFFF.png
Opublikowano

Spróbuj pobrać z innego źródła, być może to było wadliwe, zaktualizuj również javę i uruchom/uruchamiaj jako admin.

random.jpg

Pasjonat
Opublikowano

U kolegi ten launcher działa normalnie, nie chce innego bo ten nie zamula kompa...

Pasjonat
Opublikowano

Pomoże ktoś?? Na pewno nie jedna osob miała z tym problem...

Opublikowano

Jak na razie widzę tylko 2 sposoby 1 to Nowy Launcher Non-premium który jest umieszczony na MPCFORUM

A 2 ten gorszy to Minecraft By Zyczu [Nie polecam ponieważ ma KeyLoggera]

Co to KeyLooger ? Keylooger to skrypt do javy który zapisuje Hasła z serverów z pluginem na /Login [Hasło]

Przy odpowiednim zmodyfikowaniu można uzyskiwać hasła Innych graczy

Inaczej , Grasz i przekazujesz dane czyli Hasło , Potem ktoś wchodzi na twoje konto i po prostu zmienia hasło i DI END

Pasjonat
Opublikowano

wiem co to keylogger... Mam launcher, który u moich 2 znajomych działa normalnie i chciałbym sie dowiedzieć dlaczego u mnie nie działa. Nie wiem przez sterowniki od karty graf czy co.

Mam win xp 32bit

java 7

włącza mi sie Minecraft 1.6.2 lecz gdy włączam 1.6.2_Forge to nic się nie dzieje.

Launcher z minecraft.net działa, lecz grałem na koncie kolegi, ponieważ nie mam swojego.

Opublikowano

Ściągnij z minecraft.net louncher i jeżeli masz .minecraft na dysku odpal tego launchera premium w sposób, że kliknij play offline i zobacz czy działa. (Jeżeli się jeszcze da w 1,6 bo nie sprawdzałem) jak nie to usuń .minecraft i wtedy odpal jeszcze raz minecraftasp (jeżeli masz świat to zrób kopie) bo ostatnio bardzo zmienili .minecraft może coś się konfliktuje. Znajdź czysty minecraftsp i zobacz czy wstaje. Antywirus nie blokuje? Widziałem kilka takich przypadków.

Pasjonat
Opublikowano

Próbowałem przeinstalować jave, wyłączałem antywirusa, tak kombinowałem z tymi plikami i wgl, ale to nic nie daje ;/ może launcher jest walnięty ;/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...