Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kopmuter

WOOODY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za jakiś czas zamierzasz dokupić resztę podzespołów ? Bo poprawy dużej z tym procem nie będzie.

Jaka płyta główna ?

Opublikowano

Nie wiem jaka płyta, musiałbym rozkręcić, ale jak widziałem na necie to dużo bardziej opłaca się kupić już dotowago kompa niż składaniego

Opublikowano

No właśnie jest na odwrót, w gotowcach masz zrobione wszystko pod jak największe cyferki w nazwie a nie wydajność. Podaj płytę bo nie wiadomo czy AGP ma czy PCI-E

Opublikowano

up. ale jaka karta napisałeś tylko 2 gb to tak samo jak by powiedzieć kupiłem auto 200 koni mechanicznych ps. oczywiście bez znajomości marki/modela/mocy zasilacza i płyty głównej jest olbrzymie ryzyko że nie będzie pasować (płyta) albo komputer się spali (zasilacz), ale możemy coś poradzić. ps. dysk 500mb to nawet na system nie starcza jak on ci działa ? i procek to KOSZMARNY core 2 duo czy MOCNY i3 bo za takie pieniądze to raczej to 1

Opublikowano

GT610 to czołówka z najmniej opłacalnych GPU. Skończ niepotrzebne posty pisać i podaj model płyty głównej, bo nadal nie wiemy czy jakaś nowa karta do niej wejdzie (sempron to stary złom)

Opublikowano

Nie nażekam, śmiga dobrze, a karta nvidia geforce gt610

GT610 jest porównywalny do budżetowych rozwiązań z ~2008 roku.

Ty nie narzekasz, ale może inni nie lubią grać przy 15FPS w najniższych rozdzielczościach na LOW. Zastanów się, zanim coś napiszesz.

@UP Pierwszy

Opublikowano

Ludzie po co mu rozkręcać kazaliście jak cpu-z idzie sprawdzić płyte :) a zasilacz na 100% do wymiany bo z Sempronem i Integrą to więcej niż 200-300 wat tam nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...