Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] Jak szybko zdobyć PD?

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh nie wdziałem tego tuta wcześniej :P pograłem teraz 2 rundki i 3 medale za obserwatora weszły :P

Dobre do expa ale jak ma się już wszytko odblokowane to już jakoś te lvl nie są aż tak ważne i po tych 2 rundkach znudziło mi się xD

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to kurna ile zajmuje wbijanie 45000 expu a nie lvl'u ..........................................................................................

338fef45.png

100 - 200 - 300 - 400 - 500 Jeżeli Ci pomogłem liczę na LIKE :D

Opublikowano

Wez do snajpera jakies PDW + czujnik ruchu kanaly na 64 graczy chwila moment i bedziesz mial

Podziel sobie 45000 przez swoj wynik na minute to Ci wyjdzie ile bedziesz wbijał :P

Opublikowano

No to kurna ile zajmuje wbijanie 45000 expu a nie lvl'u ..........................................................................................

Lub servery typu FLAG RUN "wyłącznie piechota zwiadowcą"

Opublikowano

Kurde odblokowanie MAVa to chwila wystarczy iść sobie na metro i przy schodach ruchomych jak to najczęściej w tym miejscu najdłużej trwa rozgrywka rozstawić czujnik ruchu i po sprawie na początku gry kiedy miewałem staty 3-40 to sobie tak lvl nabijalem.

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

To easy , mam super aimbota co rundę 50/10 staty i 7000pkt , co robić żeby mieć więcej pkt oprócz reanimowania i przejmowania punktów i oznaczania wrogów bo jakoś mi nie idze.

338fef45.png

Opublikowano

Jak ty to robisz , bo nie gram tak zeby mnie zauwazyli ze cheatuje aż. Daj mi jakis sposób max robie 7k ...

338fef45.png

Opublikowano

Tak ale pierw musze dojść do tych 45K EXPA !

338fef45.png

Opublikowano

TDM na 64 graczy + kanały noshar+ snajper+ czujnik ruchu + jakies PDW lub strzelba - kładziesz czujnik ruchu między kontenerami i poprostu grasz nikt nie doda Ci od tak 45k expa.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ale tym mavem to ciezko ;x ja nabilem max 1,2k na kanalach 64 graczy ale z 200 pkt to szybko poszlo nie wiem jak ty to zrobiles :P

edit; lepiej odpalic tryb dominacji i grac mimo slabych statow za przejecie flagi jest 250 pkt i tak sie biega to szybciej wchodzi jeszcze tak z 5 graczy i 1200 pkt lvl leca jak glupie a jeszcze lepiej jak ktos nie wbil do 45 lvl to ma malo pkt do wbicia

Opublikowano

Bardzo przyjemny sposób :) Polecam. Sam znalazłem sobie jeszcze dwie kampy - w kontenerze pod dźwigiem oraz niedaleko tej tu pokazanej - jak wysadzi się jedną z cystern to można się fajnie schować ;) Chodzi o te: http://b.vimeocdn.com/ts/258/320/258320849_640.jpg (screen z googli)

A co do nabijania punktów, mój raport: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/1/73023548/420605726/ :D

Opublikowano

Ten sposób jest genialny, :) chociaż i bez niego po 15 k expa na runde to nie problem. Wystarczy TDM, Kanały Nouszahr z 32 slotami.

I jest dobrze ! ^^

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Szkoda, że nie opisałeś innych klas, ale sposób się przyda , więc dzięki. Leci like :)

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...