Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oddany kapłan.

metin21998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, wybrałem klase Oddany Kapłan, Człowiek.

Jak już widziałem jest tam takie coś jak : Ulepsz na range 2, czy jakoś tak ulepszanie swoich skili.

Może mi ktoś podpowiedzieć co ulepszać na kapłana ? I ogólnie jakie potem (( bony ?? )) Coś w tym stylu na niego dawać, ogólnie o postaci.

Za odpowiedzi daje like :)

20utztj.jpg

Opublikowano

Jak wykorzystasz daną ilość punktów(nie zdobędziesz) np. rozdasz 15 punktów odblokuje ci nowe skille i od 15 bodajże możesz ulepszać na 3 poziom.

Opublikowano

@up okk ;P

A takie jeszcze pytanie, kiedy można ulepszyć ten skill ? Jak coś zdobędziemy, czy jakiś lvl wbijemy ?

Skille odblokowują się po rozdaniu odpowiedniej ilości punktów w inne skille.

Opublikowano

Jeżeli nie odblokowałeś rangi 3 to nie dodasz, dopiero po jej odblokowaniu możesz ulepszać skille do 3 poziomu.

A żeby dojść do odblokowania rangi 3 musisz wydać jakąś tam ilość punktów (nie pamiętam jaką, chyba 30 albo 35)

Opublikowano

To już masz opisane w tutorialu, który Ci podałem. Dodawaj tak jak jest tam na screenie. Kolejność nie ma większego znaczenia bo na 60 lvlu będzie wyglądało tak samo jak na screenie.

Opublikowano

A gdzie moge dostac/kupic swojego towarzysza :D ? I czy to od 15 czy 10 poziomu ?

I co to jest bo wyswietlilo mi sie na ekranie : http://tinypic.com/r/30m4ba8/5

@edit.

I co sie robi z tymi diamentami astralnymi i jak sie je zdobywa.

Wiem, ze sie jakos zdobywa nie oszlifowane i je sie jakos tam szlifuje :D

Ale do czego one sluza itp.

Za pomoc naprawde bede wdzieczny :)

20utztj.jpg

Opublikowano

Pierwszego towarzysza otrzymasz po wykonaniu questa w enklawie na 15 poziom.

Jest to skill aktywny, uaktywniasz na tab, leczy Cb, bądź drużynę, albo zadaje obrażenia, nie pamiętam jak dokładnie zmieniało się z hp na obrażenia i odwrotnie, ale myślę, że się połapiesz.

AD zdobywasz za:

- questy dzienne (potyczka, podziemie, pvp-dominacja, pvp gauntrym(60), pve gauntrym(60))- wiem pokręciłem tą ostatnią nazwę :)

-za profesje (n)

-Eventy (czasami są eventy na potyczkach, z ostatniej skrzyni wylatują ad)

-Modlitwa

Sprzedasz przedmiotów u Aukcjonera

Szlifujesz poprzez otwarcie eq i przejście na zakładkę walut (złote monety) po czym klikasz na Oszlifuj :)

Ad to główna waluta w grze, cenniejszą są jedynie Zen.

Opublikowano

Ocenil by ktos moja postac :P ? Jakies porady jak dalej ja rozwijac co zmienic co dodac. Czy dobrze wybralem cos tam itp :P

Tu macie ss'y : http://imgur.com/a/MVKY3

@edit

Czemu nagle nie mam nigdzie misji ? Skonczylo mi sie na raport to Knoxa z jakiejs tam mapy Dagger cos tam i nie ma nic . <<-- Juz wiem :D

20utztj.jpg

Opublikowano

Ocenil by ktos moja postac :P ? Jakies porady jak dalej ja rozwijac co zmienic co dodac. Czy dobrze wybralem cos tam itp :P

Tu macie ss'y : http://imgur.com/a/MVKY3

@edit

Czemu nagle nie mam nigdzie misji ? Skonczylo mi sie na raport to Knoxa z jakiejs tam mapy Dagger cos tam i nie ma nic .

Na tym levelu co masz wogóle nie powinieneś się martwić o staty aż do max. levela. Questy musisz mieć sprawdz dokładnie lokacje.

Opublikowano

@UP A to nie jest tak, ze musze wbic lvl expiac sobie i potem next quest :D ? Bo mi jak wbilem nowy lvl pokazalo questy zrobilem je i znow nie mam ;( I znow lvl trzeba wbijac.

20utztj.jpg

Opublikowano

Nie. Musisz gdzieś mieć questy. Ja wbiłem kilkoma postaciami 40+ i na każdej miałem questy, cały czas. Nie musiałem expić bez questów.

Opublikowano

No nie wiem ; / Bo u Knoxa nic nie ma :( A na mapie nic nie pokazuje.

@edit

Wbilem lvl i juz sa :p Po prostu jak skonczylem all questy na dany lvl to mi sie koncza i musze sobie sam wbic lvl bo sie pewno cos mi zbugowalo i lvl nie wbija mi za questy tak jak powinno xD

20utztj.jpg

Opublikowano

Proszę bardzo :) :

powers1.png

Potrzebujesz jeszcze feetsów ?

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...