Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loosing Key Packets

Brokk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! kiedys zalozylem taki sam temat, odpowiedziano mi, zrobilem to, co kazali, ale teraz znowu mam ten sam problem....

Mam plik ,,pbsetup" za kazdym razem, kiedy update'uja gre, ja updateowuje tez Punka, działało, działało, ale juz nie dziala... Próbowałem juz kilka razy updateowac BP,ale to juz nie rozwiazuje tego problema. Jak moge sie tego pozbyc. Osobie, ktora pomoze dam 5*

Opublikowano

1. Wejdz na Stronka z pb

2. Pobiez plik PBSetup i zainstaluj PB.

3. Z zakładki add a game wybiez grę WarRock i kliknij OK. (screenshoot)

4. Zaznacz WarRock w głównym oknie i wybiez zakładkę check for updates, PunkBuster zaktualizuje się do najnowszej wersji.

Jeżeli niepomoże to sora ;/

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Opublikowano

uzywalem hackow, do dzis bylo all OK... nie wiem co sie stalo, a co do aktualizacji PB to pisalem o tym w pierwszym poscie :/

Opublikowano

też miałem takie coś i zrobiłem podobny temat i pomogli : najlepieej zrobić reinstal WR

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!

Opublikowano
jak byc powiedzial co to jest?:] bo ja "tępak" jestem;]

Zrzut z pulpitu klikasz na PrtSC i wklejasz w Paincie

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
ściągnij TO, rozpakuj, odpal, potem File->save i wrzuć zawartość zapisanego pliku

Może byś tak napisał do czego to jest

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

nikt narzie nie pomogl... zrobilem reinstal... aktualizowalem PB do bolu i NIC

Opublikowano
ja zrobilem tak jak kazaliscie i mnie wywala caly czas PB 0minutes... cos takiego...;/

jak wywala cie PB to rob juz lepiej format. bo zanim ja znalazlam plik przez ktory mnie PB kickal to juz stacilam konto. wywala cie na 0 min. jak nie jest pewny czy jest to hack do gry w innym przypadku odrazu banuje.

Opublikowano

no i czego nie wstawiasz tego screena z procesami ????

opolaninzz8.jpg

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki

Opublikowano

ej miałem taki sam problem poszukałem w google (google nie gryą) koleś wrzucił na download wszytskie pliki jakie są potrzebne z pb do grani jak ktoś ma taki sam problem to macie tu stronkę :

Pliki Pb

A ha i ściągacie na własna odpowiedzialnoś (ja pobrałem i nie ma wirów ale jak by co to pisałem )

a ja i jak nie masz jakiegoś pliku po zrób nowego foldera na pulpicie i wypakuj tego zipa i se porównaj to do tego co masz

mam nadzieje że pomogłem

jak pomogłem to daj 5

userbar1aa8vy.png

mozilla.jpg

10607.gif

obraz.png

sygnaturka6kh.jpg

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...