Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samochód na zlocie

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie czy mogę przyjechać takim radziecko-rosyjskim BMW na zlot? Tak żebym nie obraził czyjchś uczuć i żebście nie zaczeli mnie raportować bo jednak nie wszyscy pojmują ZSRR tak jak ja. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

@up nie musisz być na zlocie skoro nie wiesz o czymś takim jak równość w polsce...

oczywiście, że możesz tylko nwm czy to się zaliczy jako "ładny" tunig ;)

93988298266825447943.png

Opublikowano

Sam osobiście wbiłbym ci maczete w to co na masce.

Nie baw się maczetą bo będzie drugi Londyn. Zadałem pytanie po to żebyś powiedział czy to Cię obraża czy jest Ci obojętne, a nie od rezu z macztą...

@up nie musisz być na zlocie skoro nie wiesz o czymś takim jak równość w polsce...

oczywiście, że możesz tylko nwm czy to się zaliczy jako "ładny" tunig ;)

Ej, ładnie odwzorowałem godło i wszystko, a dłuższą chwilę nad tym spędziłem :D

Ogólnie teraz mogę trollować ludzi na polskiej miejscówce. ^^

Opublikowano

Nie baw się maczetą bo będzie drugi Londyn. Zadałem pytanie po to żebyś powiedział czy to Cię obraża czy jest Ci obojętne, a nie od rezu z macztą...

Ej, ładnie odwzorowałem godło i wszystko, a dłuższą chwilę nad tym spędziłem :D

Ogólnie teraz mogę trollować ludzi na polskiej miejscówce. ^^

owszem "ładnie" odwzorowałeś

ale jeśli ja bym miał oceniać to oceniałbym jako odwzorowanie, a nie tuning.

Takie moje zdanie ;)

93988298266825447943.png

Opublikowano

I ty jestes Polakiem? Wstydziłbyś się, wiesz w ogóle co dla nas Polaków te symbole znaczą? Naprawdę...

Chciałem zrobić rosyjskie malowanie, ale doszedłem do wniosku, że obecna Rosja nadal bardziej przypomina ZSRR, niż federalną republikę. Na samochodzie jest umieszczona rosyjska flaga tylko, że jest dużo mniejsza niż elementy kojażące sie ze Związkiem Radzieckim. Celowo tak zrobiłem by pokazać to co napisałem wcześniej. Jak chcesz mnie oceniać to zapytaj najpierw co ten projekt ma symbolizować. Wgl. czerwona falga to symbol przelanej krwi robotników, a to jak kojarzy nam się sierp i młot można porównać do tego jak nam się kojarzy swastyka... A przecież to symbol pokoju. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...