Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry bijatyki online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tekken 6! Prześwietna gra, z tego co wiem jest możliwość rozgrywki online. Ogólnie najlepsza z części, rozwinięta możliwość stylizacji postaci (co mi jako kobiecie najbardziej odpowiada) i przede wszystkim więcej combosów do odkrycia. Polecam z całego serca :-)

Opublikowano

Co wy piszecie? Wiem, że każdy ma swój gust, ale większość uważa to za najgorszego Tekkena dziejów! Podobno Tekken Tag Tournament 2 jest fajne. Jak masz PS3 i chcesz pograć w bijatykę online za darmo, to polecam Tekken Revolution.

AxeePL.png

Opublikowano

Nie no zajebiscie tekkena nie nawidzę dla mnie ta gra jest chujowa i nie mam ps3 chodzilo mi o olnine zeby za free z neta sciagnac i grac z innymi...

Za bardzo nie pobierzesz bijatyk za darmo i to jeszcze na komputer... Była jakaś darmowa bijatyka na PC, ale nie pamiętam jak się nazywała...

AxeePL.png

Opublikowano

Za bardzo nie pobierzesz bijatyk za darmo i to jeszcze na komputer... Była jakaś darmowa bijatyka na PC, ale nie pamiętam jak się nazywała...

TO CZAS KURWA ZAINWESTOWAC W KONSOLE KUPIE XBOXA I CHUJ co sądzicie o mk9 ?

Opublikowano

metin2, zdejmujesz riba lub fmsa i sie nakurwiasz jak dzik

Opublikowano

Teken6 na ps3 :P

A grałeś kiedyś w Tekkena 6?

metin2, zdejmujesz riba lub fmsa i sie nakurwiasz jak dzik

Co ty wiesz o bijatykach? Nie wprowadzaj go w błąd. Ty chyba nigdy bijatyki nie widziałeś na oczy, tylko w Metina dzień w dzień pocinasz...

AxeePL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...