Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do Gier

kura14005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka szukam dobrego komputera do gier Ten co teraz mam SR3 mi trochę ścina może być sam sprzęt który trzeba złożyć lub już komputery do kupienia gotowe :) cena- 2000-3000

Zależy mi żeby komputer naprawdę był dobry i żeby BF3 to był dla niego pikuś

Opublikowano

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=77563&s=78202&s=72602&s=74907&s=78021&s=63363&s=78214&s=73501&s=77392

Moja propozycja. GTX760 i 4670 zapewnią naprawdę wysoką wydajność w grach.

Jak chcesz, aby przyszedł złożony, dodaj usługę montażu za 1zł.

4570 można i nie wyjdzie poza budżet. A to co zostanie można do czegoś innego dołożyć ;d

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Ew. chłodzenie dokupi w najbliższym czasie a procesor zostawi ten co jest tylko płytkę zmienić na tą : http://techplanet.pl/produkty/plyty-glowne/msi-b85-g43-intel-b85-lga1150-box,38797.html

Nie ma co upychać nowego komputera w mniejszy format.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...