Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antis2 [Hamachi]

tm-react

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym zagrać a strona www mi nie działa. Też ma ktoś to samo, czy tylko ja ? Bo przecież chyba serwer jest włączony.

Opublikowano

Do Czystego metka 2013 albo 2010 +:).

nie działa a Gm nawet nie pomoże takze dzieki nie zagram

Opublikowano

Usunięte sieci, pewnie już padł albo zamkneli proszę o odpowiedz Tm-react szczerej ...

Napewno padł albo usuneli i kiedy start bedzie to dodadzą nowe ;d

c9fe75fe.jpg

By Mr.KaczySmiech

Opublikowano

Napewno padł albo usuneli i kiedy start bedzie to dodadzą nowe ;d

pisał że start za 20min, a po chwili usunął sieci jak padł to szkoda bo serwer był dosyć fajny.....

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

pisał że start za 20min, a po chwili usunął sieci jak padł to szkoda bo serwer był dosyć fajny.....

Serwer off może jak sie dogadam z Adminem dostanę pliki to postawie na swoim PC :)

Ker169.gif

Opublikowano

Serwer off może jak sie dogadam z Adminem dostanę pliki to postawie na swoim PC :)

fajnie słyszeć, zawitam na 100% bo fajne pliki fajnie sie gra ..

szkoda ze padł może się wypowie i powie co sie dzieje

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Dobre Wiadomości ! :D

Serwer Będzie na no hamachi bądź hamachi na lepszym PC .

Tylko że konta itp robimy od nowa :)

Wszystko się dowiecie w swoim czasie :P.

Ker169.gif

Opublikowano

Dobre Wiadomości ! :D

Serwer Będzie na no hamachi bądź hamachi na lepszym PC .

Tylko że konta itp robimy od nowa :)

Wszystko się dowiecie w swoim czasie :P.

ten serwer się robi jak aline2 co chwile cofki ( reset postaci który już 3/4 reset kont.. serwer nie postał 1dnia zeby nie było cofki

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

ten serwer się robi jak aline2 co chwile cofki ( reset postaci który już 3/4 reset kont.. serwer nie postał 1dnia zeby nie było cofki

Teraz ja jestem Administratorem ja mam pliki serwerowe tylko zmienię hasło do bazy ftp, i dam kumplowi on załączy na no hamachi albo hamachi ;), nie było cofek żadnych tylko czekać teraz pozostało ;). możliwe że jutro on Serw może po jutrze nie wiem jak się wyrobię z tym, też mam swoje sprawy tak iż nie wiem będzie on to dam znać .

Ker169.gif

Opublikowano

Teraz ja jestem Administratorem ja mam pliki serwerowe tylko zmienię hasło do bazy ftp, i dam kumplowi on załączy na no hamachi albo hamachi ;), nie było cofek żadnych tylko czekać teraz pozostało ;). możliwe że jutro on Serw może po jutrze nie wiem jak się wyrobię z tym, też mam swoje sprawy tak iż nie wiem będzie on to dam znać .

pod jaką nazwą /

andmo3.png
Moj Fanpage 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...